Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage AGF-bedrijven op Tavola 2022

Tholen – Van 20 tot en met 22 maart vond Tavola plaats in Kortrijk. Meer dan 500 geselecteerde exposanten konden dit jaar op Tavola weer hun beste, verse en klassieke delicatessen tonen. Voor ondergetekende redacteur was er dus ook eindelijk weer de gelegenheid om een fotoreportage te maken van de AGF- en de AGF-gerelateerde bedrijven die een stand hadden op Tavola. 

Klik hier voor de fotoreportage

De standhouders waren niet allen even tevreden over de opkomst, maar de algehele stemming was goed. Vergeleken met de beurzen voor corona leek de bezoeker nog wat behoudend te zijn in haar opkomst. De meerderheid van de standhouders was echter blij dat er eindelijk weer direct contact was met de klanten om het assortiment na de hectische jaren weer tentoon te stellen. Dit bleek, want er was kosten noch moeite bespaard door de AGF-gerelateerde bedrijven om haar stands onder de aandacht te brengen. Bovendien was er een overvloed aan proeverijen, waar eenieder enthousiast van werd.

Voor meer informatie:
www.tavola.xpo.be