Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De app is nu te downloaden

Met de nieuwe Fruit Logistica-app vind je gemakkelijk je weg op de beurs

De Fruit Logistica maakt het voor vakbezoekers dit jaar voor het eerst gemakkelijker om met een app de weg te vinden op de vakbeurs voor de wereldwijde fruithandel. De Fruit Logistica-app, die dit jaar zijn debuut maakt, kan nu gratis worden gedownload voor Android- en iOS-gebruikers in de respectieve app-stores.

De app is ontworpen om vakbezoekers optimaal te ondersteunen tijdens hun verblijf op de beurs, die volgende week in Berlijn van start gaat. De gebruikers van het digitale industrieplatform Fruit Logistica Online zullen profiteren van het feit dat hun bestaande gegevens met de Fruit Logstica-app zullen worden gesynchroniseerd. De app biedt exposanten- en productinformatie, een gedetailleerd programma-overzicht, nuttige beursinformatie van A-Z, interactieve hal schema's en favorietenlijsten.

In de app wordt een QR-code uit het persoonlijke networking-profiel gegenereerd. Deze kan door andere app-gebruikers ter plaatse worden gescand. Dit creëert een automatische link tussen de networking-profielen in de app. Al degenen die netwerken in hun profiel hebben geactiveerd, kunnen met elkaar in contact komen en bijvoorbeeld chatten.

Last but not least biedt de Fruit Logistica-app een overzicht over alle deelnemende bedrijven aan de Organic Route en de Convenience Route. Alleen gecertificeerde biologische exposanten en gevestigde fabrikanten van Convenience-producten nemen deel aan de routes, zodat geïnteresseerde vakbezoekers een diepgaand overzicht van de markt kunnen krijgen.

Vakbezoekers die hun reis naar Berlijn al gepland hebben, dienen niet alleen de app te downloaden, maar moeten ook uiterlijk nu hun ticket reserveren. Seizoenskaarten kosten 85 euro, dagkaarten 45 euro. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar in de Ticketshop. Er is geen kassa.

Voor meer informatie:
www.fruitlogistica.com  

Publicatiedatum: