Nieuwbouw officieel in gebruik genomen

Kijkje in de keuken bij TSG Industriële Automatisering

Tholen - TSG Industriële Automatisering is verhuisd. De specialist op het gebied van industriële automatisering en besturingstechniek was eerst gevestigd in ’s-Gravenpolder en heeft een gloednieuw bedrijfspand in gebruik genomen aan de Kloosterweg in Kapelle.

Klik hier voor de fotoreportage

De vorige vestiging werd te krap vanwege de vele projecten en uitbreiding van de activiteiten. De nieuwe locatie is 4 keer zo groot en gebouwd op uitbreiding en groei. Er zijn 4 bedrijfshallen aan elkaar gekoppeld waarbij het voorliggende kantoorgedeelte de verbindende schakel is tussen de hallen. De hallen worden gebruikt als magazijn, paneelbouw en projectvoorbereiding. Het kantoorgedeelte heeft een open karakter door het gebruik van veel glas. De inrichting is eigentijds waarin het TSG oranje in de look is verwerkt.

Het bedrijf bestaat sinds 1979 en heeft zich gespecialiseerd in de industriële automatisering en besturingstechniek voor met name de AGF-sector. De oprichter van het bedrijf is Ko Pieper die in de jaren ’70 bij de technische dienst van een uienverwerkingsbedrijf in de regio werkte. Hij besloot destijds door de toenemende vraag naar automatisering van machines tot de oprichting van TSG. Al jaren wordt de directie gevormd door Jan Willem Pieper en Stien Lokerse.

Tijdens de open dag kreeg de bezoeker een goed beeld van de activiteiten. De besturings- en automatiseringssystemen worden door eigen software engineers ontwikkeld. Naast de afdeling engineering en softwareontwikkeling was een efficiënt ingerichte werkplaats voor de paneelbouw te bekijken. Het ruime magazijn liet zien dat voor hun eigen montageploegen alles in huis is voor bekabeling en montage van machines, productielijnen en elektrotechnische installaties. Omdat ze alle disciplines in huis hebben kan het bedrijf goed maatwerk leveren en snel schakelen naar behoeften van klanten.

De klantenkring bestaat naast de verwerkers van schaal- en schelpdieren, uit machinebouwers en eindgebruikers in de AGF-sector die wassen, sorteren, koelen en bewaren. Voorbeelden zijn aardappel-, uien- en peenverwerkers. Nederland en België zijn belangrijke markten, maar het bedrijf werkt nauw samen met machinebouwers die actief zijn over de hele wereld. De technische teams van TSG kan je dus overal ter wereld tegenkomen.

Veel relaties maakten van de gelegenheid gebruik om het nieuwe pand te bezichtigen. Ook waren leveranciers en klanten uitgenodigd vanuit een stand iets over hun activiteiten te vertellen. De foto’s geven een indruk van de drukbezochte en geslaagde open dag.

Klik hier voor de fotoreportage 

Voor meer informatie:
Stien Lokerse
TSG
Kloosterweg 1A
4421 PV Kapelle
+31 (0)113 312020
info@tsg.nl  
www.tsg.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven