LETS verhuist in najaar naar nieuwe locatie

"We groeiden uit ons jasje, waardoor een nieuw pand noodzakelijk was"

Tholen - LETS, gespecialiseerd in reinigingstechniek voor de voedingsindustrie, zal in het najaar gaan verhuizen naar een nieuw pand in Dronten. "We groeiden uit ons jasje", vertelt Mieke de Zeeuw van LETS. "We hebben de laatste jaren, ondanks de pandemie (of mede dankzij, vanwege het groeiende belang van hygiëne en voedselveiligheid), een goede groei door kunnen maken, waardoor een nieuw en groter pand noodzakelijk was."

De hygiënespecialist zal er met het betrekken van de nieuwe locatie fors op vooruit gaan. "De afgelopen jaren was het een beetje passen en meten, maar dat zal over een paar maanden eindelijk afgelopen zijn", gaat Mieke verder. "Het is een in het oog springend modern pand met veel lichtinval, bestaande uit twee verdiepingen. Op de bovenverdieping komen onder andere de kantoren, de kantine en een vergaderzaal. Op de begane grond zullen de werkplaatsen wat meer gesplitst worden, zonder in te boeten op het goede contact tussen de afdelingen onderling. Bovendien komt er een groot magazijn met aparte laad- en losdocks, zodat logistiek alles gestroomlijnd is."

Er is weinig sprake van extra reistijd, want het bedrijf zal in Dronten gevestigd blijven. "De beoogde verhuizing is half oktober, dus we hebben nog wel even de tijd om het pand aan te passen naar onze wensen voordat de verhuisdozen gepakt zullen moeten worden."

Met het nieuwe pand kunnen de blikken bij LETS op de toekomst worden gericht. "Dankzij het grotere pand hebben we nog meer ruimte om reinigingsmachines te ontwikkelen, ontwerpen, bouwen en testen. Bovendien kunnen we onze klanten beter en sneller van dienst zijn; iets wat in deze sector natuurlijk van groot belang is."

"Verder zit er ook nog genoeg grond om het nieuwe pand heen, zodat we er altijd nog voor kunnen kiezen om uit te breiden wanneer dit in de toekomst nodig mocht zijn. Nu de handtekening is gezet en de sleutels zijn ontvangen, zijn we klaar voor de toekomst", besluit Mieke.

Voor meer informatie:
LETS bv
Bedrijfsweg 33
8251 KK Dronten
+31 (0)321 386 600
info@letsbv.nl 
www.letsbv.nl   


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven