Nieuwe 'BBQ & Grill Experience' met acht nieuwe producten

Bresc, specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten, introduceert een compleet nieuwe BBQ & grill reeks met acht nieuwe producten: marinades op waterbasis, glazes voor unieke smaak en glans en een fruitige salsa voor de perfecte topping. Geschikte producten voor de horecaprofessional die actief wil zijn in (outdoor) barbecue en grill en wil variëren met smaak, zo stellen ze. Nu verkrijgbaar bij de horecagroothandels.

Bresc heeft ervoor gekozen om de nieuwe marinades op waterbasis te ontwikkelen. "Dit zorgt ervoor dat de smaak van kruiden, knoflook en specerijen veel dieper tot in de kern kan doordringen en dat de marinade tijdens het grillen niet verbrandt. De reeks bevat de drie soorten voor kip, rund en varken, maar deze marinades combineren uiteraard ook goed met vis en groenten."

"Verder zijn er vier nieuwe glazes: Soja & Zwarte Knoflook, Honing & Tijm, Pruim & Gember en Geroosterde knoflook & Soja. Net vóór het einde van de grilltijd wordt het stuk vlees, vis of groente afgelakt met één van deze glazes. De marinades en glazes zijn goed met elkaar te combineren. Zo combineert de Pruim & Gember Glaze met zijn fruitige tonen goed met de kruidige marinade voor rund."

"De ready-to-use Mango en Habanero Salsa topt ieder gerecht af met een tropisch tintje. Deze salsa is zowel fruitig als pittig en geeft een mooi visueel effect aan een gerecht."

De nieuwe reeks smaakmakers speelt in op de huidige trend outdoor cooking, waarbij het gehele jaar door de barbecue/grill een beleving is in de horeca. Naast de standaard toepassingen met vis, vlees en kip is de nieuwe reeks ook te combineren met groenten voor vegetarische en vegan gerechten. De komende tijd gaan de culinair adviseurs van Bresc door het land om ook één op één te inspireren en de horecaprofessional kennis te laten maken met dit nieuwe concept. 

Voor meer informatie:
Bresc
Jakobsstaf 6
4251 LW Werkendam
+31 (0) 183 200 000
info@bresc.com 
www.bresc.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven