Paul van der Es, Pantheon Automatisering:

"Een goede track-and-trace levert winst op"

"Wie in de AGF of versmarkt werkt, staat waarschijnlijk dagelijks voor grote uitdagingen. In een markt met verse producten staat het hele productie- en leveringsproces onder druk. Klanten eisen steeds meer transparantie in de handelsketen. Hoe gaat het product van kassa naar de teler? Hoe is het gemaakt en waar komt het vandaan? Terwijl de beschikbaarheid (en gezondheid) van producten en prijzen uiterst variabel is. Kortom, de juiste tools voor nauwkeurige en volledige informatie is van cruciaal belang. Wij helpen met onze gespecialiseerde software voor AGF-bedrijven", aldus Paul van der Es van Pantheon Automatisering.

Zet AGF-uitdagingen om in kansen
Alle reguliere dagelijkse activiteiten in één systeem en gedetailleerde inzichten en analyses genereren. Altijd in controle, ongeacht of je een importeur, exporteur of groothandel bent en 1 of 250 werknemers hebt. Pantheon Automatisering biedt specifieke brancheoplossingen en heeft met het software pakket Freshng een sterke footprint binnen de AGF-sector.

“Wij kennen de markt als geen ander en in Freshng zijn de commerciële, logistieke en financiële processen gestandaardiseerd. De software sluit hierdoor naadloos aan op de bedrijfsvoering. Daar bovenop is het mogelijk om extra functionaliteit of IT-diensten af te nemen. Hiervoor is een breed scala aan specifieke functionaliteiten ontwikkeld die een extra toegevoegde waarde aan de ontzorging kunnen geven”, aldus Paul van der Es.

Een goede track-and-trace levert winst op
"Voedselveiligheid, wetgeving en kwaliteit spelen in de AGF-branche een belangrijke rol. Of het nu gaat om vlees, bloemen of groenten, track-and-trace is van groot belang. Een goede track-and-trace levert altijd winst op: stel dat er een probleem is en je bent in staat om het risicogebied op die batch te verkleinen door een goede registratie, dan kan dat tot aanzienlijk minder schade leiden."

Altijd in topconditie
"Het kloppende hart van jouw organisatie moet gezond zijn en mee kunnen groeien. Pantheon ontzorgt met innovatieve oplossingen. Zodat jij je kunt richten op jouw kerntaken. Wij leggen de lat hoog en zijn altijd in beweging. Zo bewegen wij niet alleen mee met de markt, maar ook met jouw specifieke wensen."

"Freshng is al 35 jaar een begrip in de AGF. Met het softwarepakket zijn al veel AGF-bedrijven succesvol gegroeid. Freshng is een van de pakketten van Pantheon Automatisering. Pantheon is in de afgelopen jaren gegroeid naar een volwassen organisatie met een hoog kennisniveau en een gedreven mentaliteit. Met 130+ medewerkers en een landelijke dekking met vier vestigingen in Nederland ontzorgt Pantheon met kwalitatieve oplossingen en een persoonlijke aanpak."

Voor meer informatie:
Paul van der Es
Pantheon Automatisering
p.vanderes@pantheon-automatisering.nl
www.pantheon-automatisering.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.