Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jubileumcongres EFMI over de foodtrends van gisteren, vandaag en morgen

EFMI Business School bestaat 25 jaar. Om dat te vieren staan ze op 5 juli aanstaande uitgebreid stil bij de foodtrends die zij 25 jaar geleden identificeerden en die iedereen in de branche beter kent als de zogeheten 4G’s: Gemak, Genieten, Gezondheid en Goed gedrag.

Sprekers
Hoe hebben die vier foodtrends de consument en de foodbranche in de voorbije periode beïnvloed en hoe zullen de 4G’s zich in de komende jaren verder ontwikkelen? Er zijn vijf sprekers uitgenodigd die hun kijk hierop geven: 

Paul Polman | Net Positive
Marit van Egmond | Albert Heijn
Florian Brunsting | Getir
Christiaan Rikkers | JDV the retail company
Laurens Sloot | EFMI Business School en Rijksuniversiteit Groningen

Feestelijke afsluiting
Na afloop van het congres viert EFMI het 25-jarig bestaan met een afsluitende Foodparade, een combinatie van een foodfestival, walking-dinner en live-cooking door chefs.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Publicatiedatum: