Kees van den Bosch (Freeland) fietst Africa Classic

Van 3 t/m 10 september neemt Kees van den Bosch van Freeland deel aan de Africa Classic in Kenia: op een mountainbike 7 dagen, 400 km fietsen en 4000 hoogtemeters door het Afrikaanse land!

"Zoals jullie misschien wel weten, pak ik regelmatig de mountainbike om een rondje te fietsen en kan ik dat in alle gezondheid doen. Voor mij is dit vanzelfsprekend, maar voor een meerderheid van de Afrikaanse bevolking is dit niet weggelegd. Om iedereen diezelfde kans te kunnen bieden en de gezondheidszorg in Afrika structureel te verbeteren, steun ik Amref Flying Doctors", vertelt Kees.

Amref Flying Doctors zet zich in voor gezondheidszorg in afgelegen gebieden, het opleiden van verloskundigen en het halt toeroepen aan kindhuwelijken, onveilige besnijdenis en tienerzwangerschappen. "Ik weet dat het geld goed terecht komt en kan jullie hulp daar goed bij gebruiken door een donatie te maken! Wil je mij sponsoren waardoor we het leven van anderen wat draaglijker kunnen maken? Indien je sponsort zal ik je tijdens de tocht op te hoogte houden door dagelijks een update en filmpjes te sturen. Namens mij en Amref Flying Doctors, heel erg bedankt!" 


Sponsoring gaat eenvoudig via volgende link:
https://www.africaclassic.nl/support 

Voor meer informatie:
Kees van den Bosch
Freeland B.V.
Nijbracht 126
7821 CE Emmen
0591 670570
06 51406694
kees@freeland.nl 
www.freeland.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven