Working Holiday Visa Australië weer beschikbaar

Sinds kort is het eindelijk weer mogelijk om Working Holiday Visa aan te vragen voor Australië. Dit betekent dat er vanuit HuizingHarvest weer mogelijkheden zijn om 'Down Under' als techneut in de agrarische sector aan de slag te gaan. Ook zijn er volop mogelijkheden voor seizoensmedewerkers om internationale ervaring op te doen in de agrarische sector. Zo meldt het bedrijf.

Australië heeft langere tijd gekozen voor een zerotolerancebeleid ten aanzien van Corona. Dat leidde tot strenge lockdowns en een nagenoeg compleet gesloten grens. Nu is het inreisverbod weer opgeheven en daardoor is het voor de meeste mensen weer toegestaan om Australië in te reizen en kan er vanuit HuizingHarvest ook weer Working Holiday Visa aangevraagd worden. 

Als technisch dienstverlener voor machinefabrikanten van landbouwmachines en grootschalige landbouwbedrijven in binnen- en buitenland biedt HuizingHarvest support in het technische en personele segment van de agrarische sector. De tegengestelde seizoenen in Australië, ten opzichte van Europa, zorgen voor een goede verdeling van de piekperiodes en een uitgelezen kans om internationale werkervaring op te doen. 

"Bedrijven in de Australische landbouw en landbouwtechniek zitten nog steeds te springen om tijdelijk personeel, doordat backpackers nog altijd wegblijven vanwege Corona. Een grote zorg voor de betreffende bedrijven, maar dit biedt mogelijkheden voor iedereen uit de agrotechniek die nog twijfelde om internationale werkervaring op te doen. Behalve dat je internationale werkervaring opdoet, is het een natuurlijk ook een geweldig avontuur."

Naast de mogelijkheden om te ondersteunen bij zaai- en/of oogstwerkzaamheden, is er ook in 2022 weer de mogelijkheid om als techneut mee te gaan met het 'Product Support' team van HuizingHarvest om nieuwe landbouwmachines te assembleren bij dealers en fabrikanten in Australië. Dit kan tijdelijk, maar ook voor een langere periode. Alles van vliegticket tot huisvesting wordt geregeld. 

De Nederlandse overheid geeft Australië de kleurcode groen, wat betekent dat het veilig is om naar het land te reizen. Er zijn nog wel coronamaatregelen van kracht. 

Voor meer informatie:
HuizingHarvest
+31 (0)88 42 78 378
info@huizingharvest.nl 
www.huizingharvest.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven