Handelsmissie in 'kansrijk Turkije'

"Vanwege de oorlog in Oekraïne en de devaluatie van de Turkse lira zijn de kansen voor de Turkse AGF-export alleen maar toegenomen"

In 2021 organiseerde John van Wijk van RAAD International voor het eerst (in samenwerking met De Stichting Kamer van Koophandel Nederland Turkije) een handelsmissie naar dat land. Door het succes en de positieve reacties van de deelnemers in 2021 heeft John besloten om dit jaar wederom een enerverende reis met veel zakelijke en sociale contact momenten naar Turkije te regelen.

"Specifiek voor de AGF-sector gaan we van 16 t/m 21 oktober 2022 op bezoek in Turkije. We houden onze succesformule van 2021 in stand met veel persoonlijke en sociale contactmomenten. Dit jaar gaan we naar de rijke agrarische regio’s Mersin en Antalya. We brengen eveneens een bezoek aan de Interfresh Eurasia beurs die in Antalya wordt gehouden. Hiermee blijft de focus op de agrarische sector. Tijdens de reis zullen we verschillende tuinbouwbedrijven en AGF-exporteurs in en om Antalya bezoeken", aldus John.

Deelnemers kunnen vooraf hun wensen aangeven aangaande het type telers en ondernemers die zij graag willen bezoeken. Het lokale team in Turkije gaat gericht op zoek gaan passende connecties voor matchmaking gesprekken. John van Wijk: "Vanwege de oorlog in Oekraïne en de devaluatie van de Turkse Lira zijn de kansen voor de Turkse AGF-export alleen maar toegenomen. Met deze missie bieden wij ondernemers toegang tot een breed netwerk van Turkse ondernemers, telers, exporteurs, importeurs en ambtelijke instanties. Onze kracht ligt in onze innovatieve persoonlijke matchmaking-modellen, onze eigen kennis van zaken in Turkije en Nederland en ons brede en diepe inzicht in de geografische, demografische en culturele aspecten."

Individuen en ondernemingen die op zoek zijn naar de diverse commerciële kansen die de Turkse AGF-sector te bieden heeft, zijn van harte welkom zich vóór vrijdag 16 september te melden. "Deelnemers ontmoeten heel gericht ketenpartners en krijgen nieuwe inzichten in de uitgebreide kansen die de Turkse AGF-markt te bieden heeft’, zegt John.

De kosten bedragen ± €2.200, inclusief vluchten, hotels, lokaal vervoer, gids en/of tolk alsook lunch en/of diners.

Voor meer informatie
John van Wijk
RAAD international 
Tel.: +31 (0)180 692211
john@raadbarendrecht.nl                                      
www.raadbarendrecht.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.