Homburg officieel importeur van Stanhay alleszaaier

Homburg Holland is officieel importeur geworden van de Britse zaaimachine Stanhay voor de Nederlandse en Belgische markt.
"De groentezaaimachines van Stanhay zijn vooral bekend door de kwaliteit van het zaaien van fijnzadige groente. Met de machines kan zowel op het vlakke veld, op bedden als op ruggen worden zaaien", aldus het team van Homburg.

60 jaar zaaiervaring van Stanhay
Stanhay levert twee basisvarianten schijven zaaimachines (X10- en X30-serie) met op elke variant verschillende opties zoals verschillende schaarkoutertypes, aandrukwielen, afstrijkers, kluitenruimers, zaaischijven en toedekstrijkers. Het belangrijkste verschil tussen de twee basisvarianten is dat er met het X10-element maar één zaairijtje per element gezaaid kan worden. Met het X30-element zijn dat er maximaal vier of verspreid.

Mechanisch of elektrisch aangedreven
Naast de mechanische variant kan Stanhay de machine ook met elektrische aandrijving leveren: e-drive. Ieder zaai-element krijgt dan een eigen elektromotor die vervolgens via een snaar de zaaischijven aandrijft.

Met een volledig ISObus-compatibel elektrische aandrijving, behoort ook sectieafsluiting tot de mogelijkheden. Per zaai-element kan dan een andere zaai-afstand aangehouden worden.

"Tijdens de beurs AgroTechniek Holland van 14 t/m 17 september, kan men de Stanhay zaaimachines tot in detail bekijken, op stand 3.04 van Homburg Holland."

Voor meer informatie:
Homburg Holland
It Noarderfjild 21
9051 BM Stiens
+31 (0)58 257 15 55
info@homburg-holland.com  
www.homburg-holland.com   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven