Agrocares gaat partnerschap met trinamiX aan

AgroCares, een wereldwijd ag-tech bedrijf die data-gedreven oplossingen biedt voor nutriëntenanalyse en trinamiX GmbH, een toonaangevende leverancier van mobiele spectroscopie, hebben vandaag een partnerschap aangekondigd die de hoogwaardige hardware van trinamiX integreert met AgroCares nieuwe generatie Nutrient Scanner product. Startend dit najaar, zal AgroCares het nieuwe product verkopen als een update op de draagbare Nutrient Scanner gelanceerd in 2018. Gebruikmakend van near-infrared (NIR) technologie die connecteert met AgroCares wereldwijde database laat het product klanten de chemische compositie van bodem, voer en blad achterhalen.

"In trinamiX hebben we een betrouwbare partner aan de hardware kant gevonden om onze data-gedreven branchekennis aan te vullen", zegt Henri Hekman, CEO en oprichter van AgroCares. "Deze samenwerking is de volgende mijlpaal voor ons om het uiteindelijke doel van AgroCares te bereiken om het testen van voedingsstoffen toegankelijk en simpel te maken voor de eindgebruikers in verschillende delen van de wereld. Samen met trinamiX kunnen we een nieuwe generatie scanners op de markt brengen, om te voldoen aan de huidige behoeften van de boeren."

"We zijn verheugd om samen te werken met AgroCares om deel uit te maken van het succesverhaal van de Nutrient Scanner. Dit toont aan dat onze toewijding om betrouwbare en schaalbare hardware te bouwen zijn vruchten afwerpt", zegt Dr. Christian Nitschke, directeur bij trinamiX. "Voor ons zijn partnerschappen essentieel om aan de eisen van de klant te voldoen. Daarom bieden we verschillende integratieniveaus, variërend van hardware tot plug-and-play-oplossingen, waardoor partners waarde kunnen creëren met mobiele NIR-spectroscopie."

De scanneroplossing van AgroCares is speciaal ontworpen voor real-time gebruik ter plaatse en voorziet klanten van robuuste hardware en software die eenvoudige bediening combineert met sterke prestaties. De voordelen van de setup gebaseerd op de hardware van trinamiX zijn de hoge nauwkeurigheid en consistentie van het resultaat op alle apparaten. In combinatie met een intuïtieve app die wordt ondersteund door AgroCares geavanceerde data-knowhow, levert de scanner betrouwbare resultaten in het veld die waarde toevoegen aan de hele agrarische waardeketen.

"Het nieuwste aanbod weerspiegelt de ambitie van AgroCares om haar productportfolio voortdurend uit te breiden en te groeien naar nieuwe markten door toegankelijke en betaalbare oplossingen te bieden die deskundige kennis in handen geven van gebruikers over de hele wereld."

Voor meer informatie:
Agrocares
info@agrocares.com
www.agrocares.com 

TrinamiX
info@trinamix.de 
www.trinamixsensing.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven