Snackgroenten en fruit thema op Nationale Groente- en Fruitdag op 14 oktober

Na 2e edities van de Nationale Groente- en Fruitdag vindt op 14 oktober 2022 de 3e editie plaats tijdens de Dutch Food Week. Hierbij worden groenten en fruit in het zonnetje gezet. Het thema voor 14 oktober 2022 sluit aan bij het programma van 2021: snackgroenten.

"De Nederlandse eetcultuur laat nog altijd voldoende ruimte om volop aandacht te schenken aan groente- en fruitrijke snackmomenten tijdens een 'Ga voor Kleur Break'. Want groenten en fruit bieden volop mogelijkheden om te variëren met kleurrijke en gezonde tussendoortjes. Zo geven we op scholen, in zorginstellingen, in de horeca, op het werk, in de supermarkt, samen heel Nederland kleur op 14 oktober", meldt GroentenFruit Huis in haar persbericht.

Partner worden
Het GroentenFruit Huis roept op bedrijven zich aan te sluiten als partner van de Nationale Groente- en Fruitdag 2022 om zo gezamenlijk te werken aan een hogere consumptie van groenten en fruit. Dit kan bijvoorbeeld door:

  • Snackgroenten en -fruit te promoten in de winkel;
  • Groenten en fruit aan te bieden op scholen (kan ook in de ochtend), op de sportclub, in zorginstellingen of op het werk;
  • Als influencer of consument de Ga voor Kleur Break te delen op social media (#ngfdag2022 #gavoorkleurbreak);
  • Groente- en fruitrijke snackrecepten en tips te delen op sociale media, op uw website of in uw nieuwsbrief;
  • Met alle collega's in de middag samen een break te nemen met groenten en fruit.

Partner worden is gratis en laagdrempelig. De organisatie met het origineelste idee komt in aanmerking voor een videoreportage die wordt gemaakt door Dutch Food Week tv. Dat filmpje zal worden gedeeld via de social mediakanalen van Dutch Food Week en is ook voor de eigen organisatie beschikbaar.

Klik hier voor meer informatie of aanmelden

Bron: GroentenFruit Huis   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven