Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Minnaard Heftechniek overgenomen door Hefmatic

De activiteiten van Minnaard Heftechniek (MHT) worden per 1 oktober 2022 overgenomen door Hefmatic te Borssele. MHT is een bedrijf dat zich in de loop der jaren steeds meer heeft gespecialiseerd in de verkoop van en service aan heftrucks. Daarnaast is er een verhuurtak met heftrucks, hoogwerkers en minigravers. Bovendien is er een transportafdeling voor eigen vervoer en het verzorgen van transport- en kraanwerk voor derden.

Peter Minnaard, eigenaar van MHT, vindt het belangrijk om de toekomst voor medewerkers en klanten van MHT veilig te stellen. Met de overgang naar Hefmatic denkt Peter hier een goede modus voor gevonden te hebben. Hans Biesma, eigenaar van Hefmatic, ziet de overname als een welkome aanvulling op het bestaande programma. Door met deze stap zowel het personeels- als het klantenbestand uit te breiden wordt hiermee de basis van Hefmatic in het Zeeuwse verder verstevigd.

Met ingang van 1 oktober worden de activiteiten en het personeel van MHT overgenomen en wordt er gewerkt onder de naam Hefmatic. Het werk en de aansturing van MHT vinden vanaf dan plaats vanuit de vestiging te Borssele. 

Hefmatic is exclusief dealer voor Zeeland van Linde en Hiab. Na de overname werken er ruim 35 mensen bij Hefmatic.

Publicatiedatum: