Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
23 en 24 november

Agrarische beurs 'Trots op het Noorden' in de Euroborg

De Boeren-Box organiseert de agrarische beurs 'Trots op het Noorden'. Stadion Euroborg is op woensdag 23 en donderdag 24 november het speelveld voor de agrarische sector. Dertig agrarische bedrijven presenteren zich deze twee dagen en delen kennis wat betreft actuele thema’s en ontwikkelingen met de bezoekers. 

De beurs biedt actuele informatie op het gebied van akkerbouw, rundvee- en dierhouderij. Bovendien kan het netwerk worden uitgebreid en onderlinge contacten worden versterkt, aldus de organisatie. Naast het bezoeken van de deelnemers op de beursvloer worden er in verschillende skyboxen van Euroborg seminars en trainingen aangeboden.

Stichting Boeren-Box is initiatiefnemer van de beurs en FC Groningen heeft haar huis beschikbaar gesteld voor de organisatie van de beurs. Voorzitter Jos Hofsteenge: "Als Boeren-Box stonden wij met succes in 2019 op de beurs Agro Techniek Assen, maar toen bleek dat de volgende editie werd geannuleerd, hebben wij als bestuur het besluit genomen zelf iets te organiseren. De behoefte in de agrarische sector om te netwerken, contacten te verstevigen en de nieuwste ontwikkelingen op agrarisch gebied te horen is groot. Veel van ons deden dat er ook gewoon handel tijdens de beurs."

De agrarische beurs 'Trots op het Noorden' vindt plaats op woensdag 23 november van 10.00 tot 17.00 uur en op donderdag 24 november van 10.00 tot 22.00 uur. De beurs sluit op donderdag af met een beursborrel. Locatie van dit evenement is Stadion Euroborg, de thuisbasis van stichting Boeren-Box.

De agrarische beurs 'Trots op het Noorden' is beide dagen kosteloos te bezoeken.

Voor meer informatie:
Boeren-Box
info@boeren-box.nl 
www.boeren-box.nl 

Publicatiedatum: