Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Resultaten IDC Whitepaper 2022 | Mondiale Trends en Strategische Inzichten in de Food & Beverage-sector

Webinar: Wat staat er hoog op de agenda van de voedingsmiddelenindustrie?

Om voorop te blijven lopen in de foodsector en een gezonde winst te behouden, is het essentieel om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Er verandert veel en continu. Van stijgende kosten, duurzaamheidsuitdagingen en groeiende arbeidstekorten tot allerlei opkomende technologieën.

Maar wat ziet de sector als de 5 grootste uitdagingen op dit moment? Wat zijn de strategische prioriteiten van succesvolle organisaties? En wat is de impact van digitale transformatie? Daar deed marktonderzoeksbureau IDC onderzoek naar in opdracht van Aptean, onder ruim 650 voedings- en drankenbedrijven wereldwijd.

Aptean nodigt geïnteresseerden uit om deel te nemen aan een interactief webinar op 2 november 2022 om 15.00 uur. Tijdens de sessie gaan we samen met Jolijn Zwart-van Kessel, Innovation Lead Circular Agrifood van Foodvalley, in op de uitkomsten van het onderzoek en delen wij relevante kennis en best practices van de Nederlandse en Belgische markt in relatie tot het trendrapport. Wat speelt er in de sector en waar gaat de voedings- en drankenmarkt naar toe?

Tijdens het webinar hoor je meer over:

  • De belangrijkste bevindingen van het marktonderzoek
  • De conclusies die we trokken naar aanleiding van het onderzoek
  • Wat dit betekent voor de Nederlandse en Belgische voedings- en drankenindustrie

Sprekers:

  • Jolijn Zwart-van Kessel, Innovation Lead Circular Agrifood, Foodvalley
  • Joris Kolff, Sr. Regional Account Director, Aptean
  • Host: Arjan Rattink, RVS Marketing

Datum: Woensdag 2 november 2022
Tijd: 15.00 - 16.00 uur 
Locatie: Online

Klik hier om je aan te melden

Publicatiedatum: