Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Verhuizing Profix AGF Software naar nieuw pand in Breda

Met de komst van twee nieuwe collega's was het voor Profix tijd voor een nieuwe locatie met meer ruimte, een mooier uitzicht en uitbreidingsmogelijkheden om de groei verder mogelijk te maken. Profix AGF Software verhuist daarom na 8 jaar van de IABC (International Agro Business Centre) naar de Neerloopweg 44 in Breda. 

"In de afgelopen jaren hebben we niet stil gezeten. Onze backend en interface werd volledig vernieuwd en draait op de laatste technologieën waardoor we klaar zijn voor de toekomst. Daarnaast betekent de nieuwe locatie voor Profix een nieuwe start, een anno 2022 plan van aanpak. Onze missie, visie, kernwaarden en strategie werden tegen het licht gehouden en geherdefinieerd. We zijn klaar om met onze proactieve dienstverlening nog een stap verder te gaan. Dit te laten slagen is enkel mogelijk door input van onze klanten met als doel win-winsituaties te creëren", vertelt Gert Goetschalckx.

"Profix AGF Software ontwikkelt en voegt sinds 1989 waarde toe aan AGF-processen op manieren die ons dagelijks blijven inspireren. In de sector is het belangrijk om met de juiste deskundigheid en klantgerichtheid complexe materie eenvoudig te maken. We geven onze partners graag inzicht in de juiste data en delen graag onze kennis. Om dat doel te bereiken richten we onze software in op de bedrijfsprocessen zodat onze klanten zich kunnen blijven focussen op wat voor hen het belangrijkste is: de groei van hun bedrijf. Wij brengen bedrijven samen in een virtuele wereld, van vers naar digitaal in 3 seconden."

Voor meer informatie:
Gert Goetschalckx
Profix
Tel NL +31(0)76 201 14 02
Tel BE +32(0) 246 20 01
gert@profix-it.nl
www.profix-it.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven