MSC verbindt Senegal met Noord-Europa in een week

MSC heeft een nieuwe rechtstreekse dienst aangekondigd, NWC - WAF genaamd, die Dakar met Noord-Europa verbindt en de beste transittijden op de markt biedt.

De nieuwe NWC - WAF service, speciaal voor de export van koelproducten uit Senegal, verbindt de producenten van groenten, fruit en diepvriesvis uit het land in één week rechtstreeks met belangrijke commerciële partners in Europa, waaronder Frankrijk, België en het Verenigd Koninkrijk. MSC verbindt Senegal met belangrijke Europese gateways zoals Antwerpen in 7 dagen, Londen in 9 dagen en Le Havre in 11 dagen.

MSC beheert een van de grootste en meest geavanceerde koelcontainervloten ter wereld. Zij biedt exporteurs expertise in elke stap van de koelketen, waaronder speciale reeferexperts die regelmatige en frequente controle van zendingen garanderen, vanaf de ontvangst van de geladen container tot de eindbestemming.

De voor deze dienst ingezette vloot zal het hele seizoen door klaar staan om aan de vraag naar reefers te voldoen om groenten, fruit en andere verse en bevroren producten van Senegal naar consumenten in Noord-Europa te vervoeren, met gemiddeld 600 plugs aan boord van elk schip.

Met onmiddellijke ingang zal de dienst als volgt rouleren: Antwerpen- London Gateway - Le Havre - Tema - Lomé - Tincan/Lagos - Abidjan - Dakar - Antwerpen.

Voor meer informatie:
NL / MSC ROTTERDAM
Tel:. +31 102178600
nld-info@msc.com

Hoofdkantoor:CH / MSC GENEVA
Tel: +41 227038888
info@msc.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.