Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Sormac investeert in eigen lasersnijmachine

Midden dit jaar groeide de capaciteit van het machinepark van Sormac met een gloednieuwe afkantpers. Nu in het laatste kwartaal breidt Sormac uit met een volledig nieuwe afdeling voor de ruw bewerking van het rvs-plaatwerk. Het machinepark is aangevuld met een lasersnijmachine voor RVS, twee ontbraammachines en een elektrische heftruck. 

Volledig productieproces in eigen handen
In een nieuwe productiehal is een moderne afdeling gerealiseerd voor de bewerking van de ruwe rvs-platen. Met een lasersnijmachine met automatische plaat toe- en afvoer van Bystronic worden rvs-platen tot 15 millimeter gesneden. Vervolgens worden deze afgebraamd en zijn ze klaar voor verdere bewerking.

"Wij zijn ontzettend blij met de installatie van deze nieuwe apparatuur. Dit helpt ons niet alleen om het productieproces naar een hoger niveau te tillen, maar maakt ons ook minder afhankelijk van toeleveranciers én helpt om levertijden te verkorten.
Het draagt allemaal bij aan onze doelstelling om een betrouwbare leverancier te zijn voor onze klanten", aldus Ruud Schreurs, technisch directeur. 

Duurzame apparatuur en inrichting
Sormac streeft ernaar om iedere investering vanuit een duurzaam oogpunt te nemen. "Zo is de nieuwe productiehal aangesloten op alle nutsvoorzieningen (elektriciteit en warmtepomp) van de ernaast gelegen energie neutrale hal. De nieuwe heftruck rijdt eveneens op elektriciteit die wordt geleverd door onze eigen zonnepanelen."

Voor meer informatie:
Sormac B.V.
Huiskensstraat 68
5916 PN Venlo
+31 (0)77 351 84 44
info@sormac.nl   
www.sormac.nl    


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven