Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sormac investeert in eigen lasersnijmachine

Midden dit jaar groeide de capaciteit van het machinepark van Sormac met een gloednieuwe afkantpers. Nu in het laatste kwartaal breidt Sormac uit met een volledig nieuwe afdeling voor de ruw bewerking van het rvs-plaatwerk. Het machinepark is aangevuld met een lasersnijmachine voor RVS, twee ontbraammachines en een elektrische heftruck. 

Volledig productieproces in eigen handen
In een nieuwe productiehal is een moderne afdeling gerealiseerd voor de bewerking van de ruwe rvs-platen. Met een lasersnijmachine met automatische plaat toe- en afvoer van Bystronic worden rvs-platen tot 15 millimeter gesneden. Vervolgens worden deze afgebraamd en zijn ze klaar voor verdere bewerking.

"Wij zijn ontzettend blij met de installatie van deze nieuwe apparatuur. Dit helpt ons niet alleen om het productieproces naar een hoger niveau te tillen, maar maakt ons ook minder afhankelijk van toeleveranciers én helpt om levertijden te verkorten.
Het draagt allemaal bij aan onze doelstelling om een betrouwbare leverancier te zijn voor onze klanten", aldus Ruud Schreurs, technisch directeur. 

Duurzame apparatuur en inrichting
Sormac streeft ernaar om iedere investering vanuit een duurzaam oogpunt te nemen. "Zo is de nieuwe productiehal aangesloten op alle nutsvoorzieningen (elektriciteit en warmtepomp) van de ernaast gelegen energie neutrale hal. De nieuwe heftruck rijdt eveneens op elektriciteit die wordt geleverd door onze eigen zonnepanelen."

Voor meer informatie:
Sormac B.V.
Huiskensstraat 68
5916 PN Venlo
+31 (0)77 351 84 44
info@sormac.nl   
www.sormac.nl    

Publicatiedatum: