Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van der Windt bedrijven overgenomen door Paardekooper Group

Paardekooper Group maakte gisteren bekend dat zij overeenstemming heeft bereikt met Clondalkin Group over de overname van alle aandelen van de Van der Windt Group. De overname zal nu formeel ter goedkeuring aan de NMA worden voorgelegd. De combinatie Paardekooper en Van der Windt realiseert met 380 fte’s een jaaromzet van circa € 250 miljoen in diverse markten, onder andere retail, foodservice, industrie, horti- en agricultuur.

Jan Paardekooper (CEO Paardekooper Group): “De overname van Van der Windt is een fantastische mijlpaal voor ons bedrijf. Het betekent dat wij ons specialistisch en innovatief aanbod aan klanten verder kunnen verbeteren. Daarnaast zullen wij onze internationale ambities versneld kunnen uitvoeren. Ik heet alle medewerkers van de Van der Windt bedrijven dan ook van harte welkom binnen onze Group.”

Peter van Leeuwen (Managing Director Van der Windt): “Wij zijn enorm blij met deze transactie en hebben het volste vertrouwen in een succesvolle en plezierige samenwerking binnen dit gerenommeerde familiebedrijf. Onze klanten kunnen rekenen op een ongewijzigde voortzetting van onze leveringen en diensten. Daarbij zal onze business missie onveranderd van kracht blijven: ‘packaging solutions and services’ ”.

Tot de Van der Windt Groep behoren Van der Windt Verpakking BV (Honselersdijk), Olsthoorn Verpakkingen (Maasdijk, Naaldwijk en Aalsmeer), Van der Windt Packaging (België), Van der Windt Packaging Ltd (UK) en Van der Windt Packaging Ltd (Ierland). Paardekooper Group bestaat uit Paardekooper Verpakkingen B.V. (Oud-Beijerland), Depa Disposables B.V. (Beuningen), Halma Packaging B.V. (Beuningen), Halma Packaging Ltd (UK), Halma Packaging Ltd (Hong Kong), Mecari Plastics (Oud-Beijerland) en Edeldruk (Rotterdam).
Publicatiedatum: