Extra wekelijkse Bonusaanbiedingen op seizoensgroenten en -fruit bij Albert Heijn

De lente is aangebroken wat betekent dat er weer Nederlands product beschikbaar is. Klanten letten steeds meer op prijs en de populariteit van producten uit Nederland stijgt enorm, ziet Albert Heijn. Daarom zet de supermarktketen in op extra voordeel op groenten en fruit door extra Vers Bonus aanbiedingen en altijd laaggeprijsde Prijsfavorieten met Beter voor Natuur & Boer als uitgangspunt.

Nieuw zijn extra wekelijkse Bonusaanbiedingen op groenten en fruit: verse (seizoens)producten die rechtstreeks van het land komen en volop beschikbaar zijn. Erik van Nieuwenhuijzen, verantwoordelijk voor groenten en fruit bij Albert Heijn, licht toe: "Dit houdt in dat als er meer geoogst wordt door onze telers, Albert Heijn dit ook afneemt. Dit doen we samen binnen Beter voor Natuur & Boer met onze 360 groenten- en fruittelers met wie we vaak al generaties lang samenwerken. Op die manier bewegen we mee op het ritme van de natuur en biedt Albert Heijn klanten voordelig de lekkerste groenten en fruit. Zo maken we vers en gezond eten nog beter bereikbaar voor onze klanten.’’

Nederlands product
Albert Heijn haalt jaarrond de helft van de groenten en fruit uit Nederland en wil dit in de toekomst verder uitbreiden. Het is verser, daardoor ook lekkerder én erg geliefd bij klanten. Albert Heijn inspireert klanten volop hoe ze met de seizoenen mee kunnen koken door recepten in de Allerhande en op ah.nl. Daarnaast investeert Albert Heijn samen met telers volop in nieuwe teelt- en bewaartechnieken waardoor het seizoen verlengd kan worden. Denk bijvoorbeeld aan appels, aardbeien, aardappelen en uien.

Bron: Albert Heijn


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.