Melding Improver Premium Foods: Mete Guneyhan weer actief

Verschillende importeurs waarschuwden op deze site jaren geleden al voor de praktijken van Mete Guneyhan. Improver Premium Foods wil mensen uit de sector waarschuwen weer door hem te zijn benaderd.

"We willen melding maken van mogelijke oplichting door Mete Guneyhan DIS TIC GIDA MAD ITH IHR, die ons benaderd heeft voor de aankoop van vier ladingen diepvries paprika blokjes en strips op basis van zeer interessante prijzen. Zowel specificaties, analyse rapporten en bedrijfspresentatie werd gestuurd, echter de fabriek bleek niet te achterhalen. De argwaan won het van het vertrouwen, en toen we de vooruitbetaling van 20% afwezen, werd ook het contact verbroken. Onze vaste relatie in Turkije, waarschuwt ons voor deze firma, en is bekend met fraude en het niet leveren na vooruitbetaling", aldus directeur Berno Driessen van Improver Premium Foods. "Eerder zijn op deze sites al enkele gevallen van fraude vastgesteld en we willen hiermee ook andere potentiele klanten in vers en diepvries waarschuwen."

Voor meer informatie:
Berno Driessen                   
Improver Premium Foods BV
tel.: +31 (0)77 3210930
bdriessen@improverpremiumfoods.nl
www.improverpremiumfoods.nl

Improver Premium Foods waarschuwt voor dit bedrijf en verklaart zich bereid hier verdere informatie over te geven. Agf.nl draagt geen enkele aansprakelijkheid t.a.v. de hierboven vermelde gegevens. Deze berichten worden geplaatst buiten de verantwoordelijkheid van www.agf.nl en daarom wordt de afzender van het bericht er altijd bij vermeld.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.