Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CHD Eefting lanceert de FG5300 spuitmachine

CHD Eefting kondigt de lancering aan van de nieuwste toevoeging aan hun productlijn van spuitmachines, de FG5300. "Als opvolger van de F5200-serie biedt deze machine prestaties en functies, waardoor landbouwers hun gewasbescherming naar een hoger niveau kunnen tillen."

De FG5300 is ontworpen met het oog op efficiëntie en gemak. Het nieuwe model is verkrijgbaar met tankvolumes van 5300 en 6000 liter, waardoor landbouwers kunnen kiezen op basis van hun specifieke behoeften. "De vernieuwde hefmast zorgt voor een soepele en stabiele werking, zelfs op oneffen terrein en draagt bij aan een verbeterde onderhoudsvriendelijkheid."

De machine is geconstrueerd op de optimale werking van het Automatische Reinigings Systeem (ARS). "Deze geavanceerde technologie is ontwikkeld om het reinigingsproces te optimaliseren en de downtime van de machine te minimaliseren. Het ARS zorgt ervoor dat de spuitmachine efficiënt wordt gereinigd na elke toepassing, waardoor verontreiniging van gewasbeschermingsmiddelen wordt geminimaliseerd en de levensduur van de machine wordt verlengd, en een behoorlijke arbeidsbesparing oplevert."

De FG5300 is beschikbaar in boombreedtes tot 51 meter. Deze flexibiliteit stelt landbouwers in staat om de spuitmachine aan te passen aan verschillende gewassen en veldomstandigheden.

"We zijn verheugd om de FG5300 te introduceren als de nieuwste toevoeging aan ons assortiment van spuitmachines", aldus Albert Eefting, directeur van CHD Eefting. "Deze machine belichaamt onze voortdurende inzet voor innovatie en het leveren van hoogwaardige kwaliteitsspuitmachines aan landbouwers over de hele wereld. Met de FG5300 kunnen landbouwers rekenen op ongeëvenaarde prestaties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid, waardoor ze hun gewasbescherming efficiënt en kostenvriendelijk naar een hoger niveau kunnen tillen."

De FG5300 spuitmachine van CHD Eefting is vanaf 2024 verkrijgbaar bij geautoriseerde dealers.

Voor meer informatie:
CHD Eefting
+31 599 58 80 30
info@chdeefting.com
www.chdeefting.com

Publicatiedatum: