Filipijnen: 'Fonds ter verbetering van het concurrentievermogen van uien'

In het Filipijnse Huis van Afgevaardigden is een wetsvoorstel ingediend voor de oprichting van een fonds ter verbetering van het concurrentievermogen van uien (OCEF). De voorzitter van het panel voor landbouw en voedsel van het Huis, Mark Enverga uit Quezon, de voorzitter van het panel voor kredieten van het Huis, Elizaldy Co van de Ako Bicol-partij, en de senior vicevoorzitter van het panel voor kredieten van het Huis, Stella Quimbo uit Marikina City, hebben het voorstel gedaan in House Bill 8462.

House Bill 8462 stelt ook dat het OCEF zal worden besteed aan ontwikkelings- en ondersteuningsprogramma's ten behoeve van Filipijnse telers en de uiensector in het land, waaronder steun voor landbouwinputs en -uitrusting en productietechnologie, ondersteuning van de afzetprijs, krediet, gewasbescherming, opslag- en koelfaciliteiten, voorlichtingsdiensten en verspreiding van marktinformatie.

Bron: gmanetwork.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.