Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CoMore neemt merendeel aandelen Agrovision over

CoMore uit Zeist heeft per 4 juni 2013 het merendeel van de aandelen van Agrovision overgenomen. De aandeelhouders van Agrovision kozen voor verkoop van de aandelen Agrovision omdat zij zich willen richten op hun kernactiviteiten. CoMore heeft daarentegen een strategie waar de activiteiten van Agrovision uitstekend in passen. Vandaar dat verkopers en koper nu bekend kunnen maken dat CoMore 92% van de aandelen heeft overgenomen van de huidige groep van aandeelhouders.

Agrovision levert programma’s voor management en boekhouding voor de agrarische ondernemer in binnen- en buitenland. Het bedrijf kent onder andere Van Dijk groenteproducties uit Horst, Laarakker groenteverwerking, LTO vollegrondsgroente en TV de Schakel als klanten. Daarnaast leveren ze onder andere managementpakketten voor teeltadministratie.


Overname
Met terugwerkende kracht vanaf 1 april 2013 heeft CoMore Agrovision overgenomen. CoMore en Agrovision verwachten met deze overname de agrarische sector meerwaarde te kunnen bieden op het gebied van IT en managementinformatie.
Karel Heijink, directeur Agrovision zegt daar over: “In CoMore hebben we een sterke en stabiele partner gevonden. Door de krachten te bundelen, kunnen we nog beter inspelen op alle ontwikkelingen in de agrarische sector.”

Klanten
Voor klanten en personeel van Agrovision verandert er niets. Agrovision blijft de producten en diensten ongewijzigd leveren.

Aandelen
De aandelen waren in handen van verschillende partijen. Met Agrifirm (33%), Siva-producten (27%) en ForFarmers (23%) als grootste aandeelhouders.

Voor meer informatie:
Agrovision
www.agrovision.nl
CoMore
www.co-more.nl
Publicatiedatum: