Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oproep aanmeldingen Fruit Logistica Innovation Award

Exposanten op de Fruit Logistica worden nu reeds opgeroepen hun innovaties in de race om de Fruit Logistica Innovation Award (FLIA) toe te zenden. "De FLIA heeft in de tien jaar van zijn bestaan in beroepskringen een uitstekende reputatie en grote internationale bekendheid verworven", aldus Christoph Göring, projectmanager van de Fruit Logistica.



In 2015 wordt de FLIA voor de tiende keer toegekend. Hij wordt door de Messe Berlin en het tijdschrift Fruchthandel (Düsseldorf) uitgereikt voor hoogwaardige innovaties in de groenten- en fruitsector, evenals haar dienstensector. Deze onderscheiding erkent nieuwe producten en diensten, die een échte impuls aan de branche geven.

Jan Doldersum, Manager Marketing & Business Development Rijk Zwaan (Nederland) heeft tien jaar geleden de eerste FRUIT LOGISTICA Innovation Award ontvangen: "De timing van het winnen van de FLIA was werkelijk perfect. Het concept van Salanova was op dit moment zover in ontwikkeling, dat de FLIA Rijk Zwaan het ideale internationale platform bood voor de presentatie van deze nieuwe slasoort. De FLIA heeft geholpen ons merk op te bouwen en bij kwekers, groothandelaren en detaillisten, evenals bij nieuwe supermarktketens te promoten. Ik kan niet geloven dat dit al zeven jaar geleden is. Nu, in 2014 kunnen wij vaststellen dat Salanova een ware bron van inspiratie was voor de saladesector."

Alle exposanten van de Fruit Logistica 2015, die tussen 1 november 2013 en 31 oktober 2014 een buitengewone innovatie op de markt hebben gebracht, kunnen deelnemen. De deadline voor de FLIA eindigt op 21 november 2014. Het aanmeldingsformulier en de gedetailleerde voorwaarden zijn als pdf-bestand beschikbaar op de website www.fruitlogistica.de onder Aussteller-Service / FLIA-Award.

Een vakjury nomineert de tien belangrijkste innovaties van het jaar voor de Fruit Logistica Innovation Award 2015. Deze tien innovaties worden gepresenteerd op de Fruit Logistica 2015 in een openbare tentoonstellingsruimte. De meer dan 60.000 verwachte bezoekers uit ongeveer 130 landen hebben op 4 en 5 februari 2015 de gelegenheid met hun stem de innovatie van het jaar te kiezen. In het kader van de prijsuitreiking wordt de winnaar op 6 februari 2015 officieel geëerd.

Eerdere winnaars van de FLIA:
2006: Salanov -Rijk Zwaan
2007: Vitamini's - FresQ/Rainbow Growers Group
2008: Intense - Nunhems Netherlands BV
2009: Sweet Green Paprika - Enza Zaden
2010: Arils Removal - Mehadrin Tnuport Export
2011: Limeburst Fingerlimes
2012: Angello - Syngenta
2013: City-Farming -Staay Food Group
2014: BBQ Grill-Mix -Eisberg.

Meer informatie: www.fruitlogistica.de

Publicatiedatum: