Eerste winnaar Uitje Seminis bekend

 Eind vorig jaar lanceerde Seminis www.myonion.nl, een complete website waar alles te vinden is over uien. Om dit te vieren, kunnen uientelers en andere professionals uit de uienbranche de komende 2 maanden vier kaarten winnen voor een dierentuin, pretpark of zwemparadijs naar keuze. Inmiddels mag Seminis de eerste winnaar feliciteren: Arjan Verwijs viel met zijn neus in de boter.Afgelopen vrijdag bezocht Seminis accountmanager Lennert van Arenthals de familie Verwijs en overhandigde de cheque, die een waarde heeft van vier kaarten voor een pretpark naar keuze. Zodra het zonnetje zich een beetje laat zien, zal Arjan met zijn gezin een bezoekje brengen aan De Efteling. Het team van Seminis feliciteert Arjan met zijn mooie prijs!

De actie loopt tot 15 maart a.s., dus professionals uit de uienbranche kunnen nog steeds meedoen. Ga naar www.myonion.nl en klik op de banner die op de homepage vanzelf langskomt. Alle details voor deelname staan overigens ook op de kaartjes die u bij verschillende distributeurs en groothandelaren in uienzaad ontvangt. De winnaars krijgen per e-mail bericht.

Met de website www.myonion.nl wil Seminis alle relevante informatie voor haar klanten en partners 24/7 beschikbaar maken. De dynamiek van de uienmarkt vereist dat telers, distributeurs en groothandelaren snel over de juiste gegevens kunnen beschikken en met enkele muisklikken op de hoogte zijn van nieuws, achtergronden en uienrassen.

De rassen van Seminis
Onder de tab Assortiment vindt de bezoeker alles over het uienassortiment van Seminis. Niet alleen de rassen worden hier gepresenteerd, ook vertellen telers over hun ervaringen, in woord en beeld. Het kiezen van het juiste uienras met de keuzetool is hier ook terug te vinden.

Altijd up to date
Onder het tabblad Actualiteit presenteert Seminis uiennieuws vanuit de hele wereld, waaronder marktinformatie, nieuwe ontwikkelingen op technologisch vlak en nieuws van en over uientelers, -distributeurs of -groothandelaren. Vanzelfsprekend kunt in de evenementenagenda ook terugvinden waar en wanneer u het Seminis team kunt ontmoeten.

Kennis delen
Seminis investeert continu in het ontwikkelen van kennis en ervaring op het gebied van zaden en groenten. De afdeling research and development beschikt over een schat aan kennis, die op www.myonion.nl gedeeld wordt met professionals uit de uienbranche. Onder de tab Kenniscentrum presenteren veredelaars en onderzoekers, zowel interne als externe, hun resultaten.

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018