Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage AGF op Food Expo Zeeland

Maandag was een succesvolle eerste dag van de Food Expo Zeeland. Vooraf waren er al 15.000 inschrijvingen. Deze eerste dag stond in het teken van de kookwedstrijden om de De Zeeuwse Mossel Trofee en de Zeeuwse Juniorkampioenschappen Oestersteken.



AGF.nl ging op zoek naar noviteiten op AGF-gebied op deze Food Expo Zeeland, die iets anders was van opzet dan andere jaren, maar alle facetten waren aanwezig. Natuurlijk de publiekstrekker: de kookwedstrijden/kampioenschappen, heerlijke hapjes en drankjes en een berg friet en gezelligheid.

Noviteiten waren er bij Bresc, die een 6-tal nieuwe rubs/marinades mee had genomen. Bij Schaap Holland hadden ze naast de opbakaardappeltjes voor restaurateurs ook een nieuwe 100% vers gesneden friet special voor de cafetaria's. Dus reden te meer om iets vaker bij de cafetaria om de hoek echt verse frietjes te gaan eten. Dat scheelt thuis een hoop werk.

Klik hier voor de fotoreportage

Foto's: Andrea van den Hoven
Bron: www.agf.nl
Publicatiedatum: