Speciaal boekhoudprogramma voor telers

AgroVision start met een nieuw online boekhoudprogramma speciaal voor de agf sector: Mifas Online. Betrouwbaar boekhouden met de voordelen van online werken. Mifas Online automatiseert de verwerking van alle facturen en bewaart ze in een online dossier. Het uitdraaien van facturen en volle mappen op het bureau zijn verleden tijd. Daarnaast is het mogelijk de accountant mee te laten kijken en werken zodat ook de accountant altijd met de meest actuele cijfers werkt. 

Automatische verwerking facturen
Met Mifas Online worden facturen automatisch verwerkt. Voor facturen die per post komen, is scannen en vervolgens doormailen naar het persoonlijke dossier voldoende. Facturen die via de e-mail worden ontvangen hoeven alleen maar doorgestuurd te worden. Vervolgens komen de facturen als boeking terug in Mifas Online. Alleen het controleren en accorderen blijft over. De elektronische facturen, EDI-facturen, komen volautomatisch in de boekhouding. Ook zijn alle facturen terug te vinden in een digitaal dossier met uitgebreide zoekfuncties. Geen mappen meer naar de accountant, maar realtime boekhouden en daardoor altijd zicht op de huidige cijfers.

Samenwerken met de accountant
Binnen Mifas Online is het mogelijk de eigen accountant te machtigen om zo samen aan de boekhouding te werken. Het uitwisselen van bestanden is hiermee verleden tijd. Door altijd naar de actuele cijfers te kijken, samen met de accountant, kunnen vragen makkelijk beantwoord worden en komt de focus op financieel management te liggen. Wat is mijn liquiditeit? Wat zijn de openstaande posten? Alles wordt gepresenteerd in overzichtelijke rapportages.

Mifas
Mifas Online is de logische opvolging van het agrarisch boekhoudprogramma Mifas van AgroVision. Ruim 5.500 agrarisch ondernemers in Nederland gebruiken Mifas. Klanten die al werken met Mifas kunnen overstappen naar Mifas Online. 

Voor meer informatie:
AgroVision B.V. 
Keulenstraat 15
7418 ET Deventer

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018