Uienhandel en toeleveranciers goed vertegenwoordigd op Fruit Logistica

Afgelopen week vond in Berlijn de 26e Fruit Logistica plaats. Zoals altijd was ook de uienhandel weer goed vertegenwoordigd. Om die reden is de nieuwsbrief wat later dan gepland. Onderstaand een selectie van de foto's van de uienbedrijven. De complete fotoreportage van de beurs vind je via deze link. Veel kijkplezier!Giovanni Zizzi, Jose en Matthias Nieuwenhuijse van uienexporteur Jonika.


Het kleurrijke team van FlevoTrade Dronten met Judith, Cees, Ronald, Piet, Arjan, Mangeye, Abdoulaye en Beyrock


Koen, Margriet en Marcel Nieuwenhuijse van Marbo


Rien Murre, van The one stop Onionshop: TOP!


Waterman Onions: Erik Waterman, Aron Waterman, Leonie Schipper, Rudie Ensing, Henri Hendrikse, Naomi Waterman, Ewald Gouwenberg en Wim Waterman. 16 juni wordt er een open dag gehouden om de nieuwbouw en het twintig jarig bestaan te vieren.


Gerard Hoekman vierde onlangs zijn 40-jarig jubileum bij Mulder Onions. Collega's hadden een verrassingsfeest georganiseerd. Proficiat!


Jan van der Lans in gesprek met een relatie.


Jan en André Franje met Matthé Hendrikse van OTC


Rachellen steel Cerone, Carl van der Wiel, John Verboon en Hans Verboon.Lenny, Jaap en Chayenne Wiskerke van JWK OnionsDe hele nieuwe stand van North Sea Port om de nieuwe naam gelijk goed neer te zetten. Op de voorgrond Jean Ruinard van North Sea Port met Lijn Moerdijk van MSP onionsJohnny van den Berge met zijn dochtertje Esmee van Habeko.Martijn van Damme en Evert-Jan Eerland van Dacomex.


Meindert Huizinga is met Timei actief in de handel van plantuien vanuit CreilHet team van Verbruggen Palletizing Solutions.


Jonny Boomsma en Coos ter Mork van Vitaal uit Emmen met in het midden Esther Garcia van zusterbedrijf Nationwide Espana
 

Arjan Freriks van Hagranop, dat inmiddels een flink bio- vollegrondsgroente-assortiment tot haar beschikking heeft


Robert & Natasja Sijm van Simba Vegetables.


Erik Mooij van het gelijknamige vollegrondsgroentehandelsbedrijf Mooij Vegetables


Ben en Mons Messaoud van Hortica.


Lois en Erwin Bakker van Ellips met in het midden hun Elisam-collega


Co van Es, Omar Moghrani, Francisco Cordero en Peter van der Klift van Milestone Fresh.


Burg Machinefabriek werd vertegenwoordigd door Joan van Burg, Arie Verhoef, Peter van Burg, Thamara Zuidweg, Arjan van Burg, Rene Koster en Arjan de Nood


Die Paul O'Connor steekt er toch maar mooi bovenuit in de stand van Restrain. Verder op de foot Steven Scott, Dirk Garos en Dirk Carvo


Bas Ruygrok en Fred Jongejans van JDC / Ellips/ Elisam hebben inmiddels 14 optische sorteerlijnen in de uien draaienHet team van OTA vierde de leveringen van een optische sorteerlijn aan de Franse verpakker BCO


En John de Bat had meer reden tot lachen, want ook MSP maakte bekend in haar nieuwe verwerkingsfabriek te kiezen voor de palletiseerders van Symach


Adriaan van Belzen van Daily Onions (rechts) met zijn Egyptische collega Mohamed El Sheikh van Trading Island


Zeeuw in Bretagne: Jeroen Bosschaart van Le Dauphin is volop actief in de sjalotten


Het Symach-team met onder meer Patrick Gijsel, John de Bat en Jan-Pieter Grootendorst


Kees van de Bosch, André Setz, Jan Pieter Wiepkema, Robert Sets en harmen Boels van Freeland. Freeland bestaat dit jaar 20 jaar en is nog steeds groeiende o.a. in de handel van vollegrondsgroenten.


Cock Lassche, Raymond Mahieu en Jan Smit. Smit's uien schilt al sind 1976 uien. Gesneden uien in diverse snits sinds 1992.
 

Gedeelte van het OTA team. Mattias Mergaert (Deprez), Adrien van Nes (Eqraft), Rutger Keurhorst (Eqraft), Jan Pieter Grootendorst (Symach), Wim de Rijder (Eqraft), Johan Deprez (Deprez) en Diederick Kloppenburg (Modesta).
 

Jesse Vonk, René Looijesteijn en Pascal Geerdink van Jongejans Luchttechniek hebben er lol in. Afzuigtechniek voor een schone lucht en een fris product.


Ronald Dekker en Hein Kortebos van Tummers Food Processing Solutions en Charlotte en Bernard van Zwol van Wevano.


Wifo: Marcel Holwerda en Leendert Jan Onnes.


Marcel Oldenziel en Kjelt Steffens van Manter bij de M16 IV weger.


art Kloppenburg van Kloppenburg Machinery en Jouke van der Meer van PIM Machinery. The seed potatoes tech alliance. Twee merken die elkaar aanvullen in complete sorteer, weeg en verpakkingsoplossingen.


Alex Ossadtchii van Mooij Agro, the systems creators.


De stand van Tolsma, Grisnich en Kiremko.


De Finis en Eillertstand. Bastiaan van Raaij, Wouter van Raaij, Ton van Raaij, Bas Hulsbosch en Yvonne Hakvoort.


Sjaak van Dudink van Pooling Partners samen met Bas Melissant van Ontario Specialty Onions.


Henk Jansen van ZZC en Jacco Weststrate van MSP Onions.


RTL Patat, Remy en Fons Tanghe. Aardappelen is de core business van RTL Patat. Daarnaast handelt het bedrijf in wortelen en uien. Remy verwacht dat de uienhandel in België de komende jaren zal toenemen. Dit o.a. door de groei van de uienteelt in België.

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018