Plus zet biologische AGF op de A-locatie

Tholen – Biologische AGF wordt het visitekaartje van de Plus supermarkten. "Uit onderzoek bleek dat onze klanten meer biologische AGF willen kopen. We zijn toen gaan nadenken wat we kunnen doen om dat te stimuleren. Twee jaar geleden hebben we biologische AGF in een wandpresentatie ondergebracht, nu gaan we dit schap op de A-locatie van de Pluswinkels zetten", vertelt Nanouk van Leeuwen, senior categorymanager AGF Plus. "Gisteren hebben we dat aan alle ondernemers gecommuniceerd, vanaf week 20 zullen de winkels omgebouwd zijn."


Bio AGF staat op dit moment gebundeld gepresenteerd aan de wand, in week 20 verhuizen de biologische producten naar de A-locatie van de AGF-afdeling

De consument kan bij Plus dan niet meer om bio heen. Nanouk: "We zetten een statement voor bio en willen ervoor zorgen dat de consument het biologische assortiment gemakkelijk weet te vinden. Het lukt ons om een voldoende breed bio-assortiment te voeren. Met name in groenten is voldoende aanbod, in fruit is het in deze periode van het jaar wat beperkter maar je hebt bijvoorbeeld wel veel biologische appels."

Voor het reguliere assortiment vindt Plus het belangrijk dat de teelt en verwerking van de producten voldoen aan Milieukeur, dat geldt ook voor panklaar. "We willen ons hele assortiment naar een hoger niveau tillen en hebben richting onze partners uitgesproken dat we eind 2019 al het Nederlandse product onder Milieukeur willen brengen", aldus Nanouk.

Lees in de Primeur van maart over de ambities en ontwikkelingen binnen AGF bij Plus.


Publicatiedatum :
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:

Reacties:


Ik adviseer aan de mensen van PLUS om zich goed te informeren.
Ook Biologische producten mogen toch bespoten worden met Biologische producten.
Stellen dat Bio niet bespoten is, klopt volgens ons niet.
Dit is te bekijken want anders geven ze geen objectieve info aan hun klanten.
Indien het wel zo is dan leer ik iets bij!
Jan Prinsen, waasmunster - 2018/02/23 14:48:12.000© UienNieuws.nl 2018