Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Italië: Meer vraag naar apps voor koeling

Het Italiaanse Monti & C Tecnologie is gespecialiseerd in oplossingen voor koelbewaring. Volgens het bedrijf is er bij zijn klanten momenteel veel vraag naar oplossingen die via smartphone werken. Met een app moeten zaken als bewaring, ontkieming en groeicellen kunnen worden gecontroleerd.



"Vorig jaar ging goed dankzij een aantal nieuwe bestellingen. Onze ruime ervaring in combinatie met onze aanwezigheid bij zowel Italiaanse als buitenlandse handelsbeurzen zorgen ervoor dat onze oplossingen veel waardering krijgen van handelaren en telers," zeggen Christian Niccolai en Federico Papini.



"We hebben altijd gebruik gemaakt van de beste technologieën in combinatie met de laatste managementsystemen. Op deze manier kunnen we aan de hand van de wensen van de klant zorgen voor geperfectioneerde koelbewaring."



Onder de klanten van Monti & C. bevinden zich zowel teelt- en handelsbedrijven als logistieke platformen die zich bezig houden met de distributie van koelketenproducten.



De oplossingen van Monti & C kunnen worden gebruikt voor bewaring van verse AGF op de lange of korte termijn. Het bedrijf levert units voor gecontroleerde atmosfeer, rijpkamers voor bananen, geautomatiseerde units, units voor vloeibare koeling voor de verwerking van fruit, units voor diepgevroren producten en oplossingen voor de verwerking van fresh-cut producten.


Christian Niccolai en Federico Papini op Fruit Logistica 2018

"Monti & C was het eerste bedrijf dat zich focuste op de ontwikkeling van middelen voor de veredelingssector. We hebben ruime ervaring met toonaangevende Italiaanse bedrijven, waarmee we ook hebben samengewerkt om nieuwe oplossingen te ontwikkelen. Daardoor zijn we in staat om in specifieke behoeftes te voorzien."

De belangrijkste producten van het bedrijf voor de veredelingssector zijn onder andere isotherme units voor zowel binnen- als buitenshuis, geautomatiseerde ontkiemingssystemen, units voor koelbewaring, klimaatkasten voor ontkiemingstesten en systemen voor de opslag van zaden.

Contact
Monti&C Tecnologie del Freddo SRL
Via Terra Rossa Fonda, 172
51011 Borgo a Buggiano (Pistoia)
Tel.: +39 0572/30064
Email: federico.papini@montisrl.it
Web: www.montisrl.it
Publicatiedatum: