Jacco Peene geeft webinar op 3 april

"8% meer verkoopbare opbrengst door verlaging tarra"

Op 3 april neemt Jacco Peene van Alltech CropScience telers graag mee in een uur durende webinar om meer tekst en uitleg over actuele thema's die voor de uienhandel van belang zijn. "Met als doel een 8% meer verkoopbare opbrengst te realiseren", licht hij een tipje van de sluier op. 

Alltech is al ruim 35 jaar bezig met onderzoek naar biostimulanten. Sinds 1994 zet de multinational producten op de markt, die planten ondersteunen in groei en ontwikkeling.

In het webinar staat Jacco stil bij het verhogen van de opbrengst. "Door veredeling kan een steeds hogere opbrengst worden verwacht maar blijft deze in de praktijk toch achter. Hoe komt dat en wat kunt u daar aan doen", vertelt hij. "Hoe kun je het bodemleven van pachtgrond voor één jaar toch drastisch verbeteren? En wat kunnen we verwachten rondom de trend van chemisch residu?"
 
Enkele onderwerpen die behandeld zullen worden zijn:
  • Verhoog de opbrengsten met gemiddeld 8%;
  • Verbeter de opslag van de geoogste producten;
  • Verminder invloed van abiotische stress;
  • Optimaliseer het bodemleven en houdt deze gezond;
  • Resultaten uit de praktijk wetenschappelijk bewezen
 
Na het 1 uur durende webinar heeft u meer duidelijkheid rondom het samenspel van bodemleven, biostimulanten en welke resultaten en onderzoeken Alltech CropScience rondom deze thema's sinds 1994 heeft gemaakt. Ook zult u begrijpen waarom u nog niet eerder van het bedrijf heeft gehoord. Verder zullen diverse actuele termen nader worden toegelicht en bent u op de hoogte van de formule van Verkoopbare Opbrengst.
 
 
 

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018