Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

22e editie Noord-Nederlandse Landbouwbeurs trekt 20.000 bezoekers

De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs stond van woensdag 12 t/m zaterdag 15 december plaats in het WTC Expo te Leeuwarden. Duizenden gerichte bezoekers uit binnen- en buitenland hebben de 22e editie van de grootste Landbouwvakbeurs in het Noorden bezocht. Met maar liefst vier volledig uitverkochte beurshallen en bijna 20.000 bezoekers mag gesproken worden van een zeer succesvolle beurs.

“Bezoekers van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs hebben kunnen merken dat er veel vernieuwingen aan de beurs zijn toegevoegd”, vertelt beursmanager Emmy Dijkstra. “We hebben goed nagedacht over vernieuwende elementen om bezoekers te blijven verrassen en de beurs naar een hoger niveau te tillen, voor zowel onze bezoekers als deelnemers. De beleving op de beurs hebben we hierin centraal gesteld”. Eén van deze vernieuwende elementen waren de kruislingkalveren van K&L, dit waren de eerste echte dieren ooit aanwezig op de Landbouwbeurs in Leeuwarden. Daarnaast hebben bezoekers een kijkje kunnen nemen op het nieuwe plein ‘Het Jong Gebruikte Machines Plein’. Hier werden jong gebruikte trekkers en machines van diverse deelnemers getoond.

Ook nieuw op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs was de Workshop Arena. In deze arena werd alle beursdagen een programma aan lezingen en workshops aangeboden door onder andere Agrarisch Jongeren Friesland in samenwerking met Rabobank, LTO Noord en AB Vakwerk, Agrifirm en Kärcher. Daarnaast konden bezoekers met een spuitlicentie deelnemen aan het speciale kennisprogramma opgezet door Delphy. “Kennis delen en met elkaar in gesprek gaan over actuele onderwerpen en vraagstukken is een waardevolle toevoeging aan de beurs voor ondernemers en bedrijven.” stelt beursmanager Emmy Dijkstra.

Naast een uitgebreid programma aan workshops en activiteiten waren er vele vertrouwde en nieuwe deelnemers aanwezig op de Landbouwbeurs. Honderden deelnemers uit alle diverse segmenten hebben de nieuwste innovaties en meer dan 200 merken en producten getoond, om bezoekers te informeren en inspireren. “De deelnemers van de Landbouwbeurs zijn positief gestemd over de 22e editie en de eerste bedrijven zijn weer voornemens deel te nemen aan de volgende editie. Ook over de bezoekers zijn de deelnemers erg te spreken. Er waren veel gerichte bezoekers welke met een specifiek doel de beurs bezochten. We zijn met zijn allen erg trots op de beurs welke we gezamenlijk hebben neergezet en kijken nu al uit naar de volgende editie in 2020. We gaan in gesprek met onze deelnemers en bezoekers om de 23e editie van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs tot een nog groter succes te maken.” aldus de beursorganisatie.

Bron: Noord-Nederlandse Landbouwbeurs

Publicatiedatum: