(Junior) verkoper

de Groot fresh group is een internationaal familiebedrijf actief op het gebied van import en export van groenten en fruit. Ons assortiment is breed en wisselend maar met name gespecialiseerd in overzeese producten. In samenwerking met onze partners worden veel verschillende markten bediend in diverse landen. Kijk voor meer info op www.degrootfreshgroup.nl.

(Junior) verkoper m/v

• Breda • Fulltime

Ben jij dat (aanstaande) commerciële talent met een sterk analytisch vermogen én een teamplayer? Check dan deze vacature en kom werken bij de Groot fresh group!


Wat ga je doen?

Jij biedt ondersteuning bij de telefonische verkoop van het gehele assortiment producten en daarnaast ontvang en help je de klanten in onze moderne Cash&Carry in vestiging Breda. Je onderhoudt de lange termijn relaties met onze afnemers en zorgt door acquisitie voor een uitbreiding van onze klantenkring en het verhogen van de omzet bij bestaande klanten. Je bent mede verantwoordelijk voor het behalen van doelstellingen en het waarborgen van de afnamecontinuïteit. Je maakt zelfstandig aanbiedingen, offertes en afspraken over prijzen en  leveringscondities. Je verwerkt de administratie van de verworven orders en voert nieuwe orders in het ERP-systeem (Navision) en controleert orders op uitvoerbaarheid. Bij afwijkingen zorg je voor een passende oplossing.


Welke kwaliteiten bezit jij?

  • HBO werk- en denkniveau, opleiding in een commerciële richting;
  • Bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie in de AGF;
  • Affiniteit met dagvers en logistiek;
  • Engels in taal en schrift, duits is een pré;
  • Handig met computersystemen;
  • Communicatief vaardig, accuraat, pro-actief, analytisch sterk, doorzetter, teamplayer, flexibel.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden jou een uitdagende job in een dynamische organisatie met goede arbeidsvoorwaarden! Daarnaast zal je gaan samenwerken met leuke collega’s.


Ben jij de nieuwe (junior) verkoper die ons komt versterken in Breda?

Herken jij jezelf grotendeels in het profiel wat wij zoeken voor onze nieuwe (junior) verkoper? Neem dan contact met ons op! Op veilige afstand kunnen we kennismaken en wellicht samen een mooie toekomst tegemoet gaan.

Stuur jouw CV en een motivatie(brief) per mail naar: vacatures@degrootfreshgroup.nl t.a.v. Afdeling HR.

Voor nadere informatie kun je telefonisch contact opnemen met ons algemene nummer 073-5998888.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt NIET op prijs gesteld. Wij gaan zorgvuldig met uw sollicitatie-gegevens om. Wij verwijzen hiervoor naar de privacy statement op onze website: www.degrootfreshgroup.nl.

 

 


© UienNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven