Commercieel Medewerker Binnendienst

Wil jij werken in een dynamische, hands-on en internationale omgeving, waar jij een grote rol kunt spelen in de verkoop binnendienst? Je bouwt het bestaande netwerk uit.  Je bent een doener, weet mensen mee te nemen en bent doortastend.

Dan zijn wij op zoek naar jou als:

Commercieel Medewerker Binnendienst M/V


Sinds de oprichting in 1996 is Koen Pack uitgegroeid tot marktleider in verpakkingsmaterialen voor de bloemen- en plantenindustrie. Het is onze missie om wereldwijd de beste, betrouwbaarste en meest innovatieve leverancier op het gebied van verpakkingen te zijn. Dit doen wij door precies dat te leveren waar de klant behoefte aan heeft. Dankzij gedegen vakkennis, een flinke dosis creativiteit en jarenlange ervaring weten wij hier uitstekend op in te spelen. Met locaties over de hele wereld (waaronder China, USA, Canada, Colombia en Nederland) en het wereldwijde netwerk van leveranciers is Koen Pack toonaangevend in het ontwikkelen van innovatieve en originele verpakkingen.

Het Nederlandse team bestaat uit meer dan 50 gedreven medewerkers. Er is een open en transparante cultuur, waarin collegialiteit centraal staat.


Commercieel medewerker binnendienst

De organisatie heeft meerdere groeiambities, onder andere op het gebied van duurzaamheid. Een deel  van de verkoopactiviteiten is specifiek klantgericht, waarbij de rest collectiegericht is. Verkoop speelt hier een key rol in binnen de organisatie, waarbij er samen met productontwikkeling en inkoop, wordt gekeken naar het bepalen van het assortiment en innovatieve mogelijkheden.


Functie medewerker binnendienst

Vanuit deze rol ben je verantwoordelijk voor een tijdige en accurate uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden op de binnendienst.

Het informeren en adviseren van onze klanten; zelfstandig verkoopgesprekken voeren met klanten en het afhandelen van offertes en orders. Assistentie van de buitendienst is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden.  Als commercieel medewerker binnendienst ben je de spil in het web van de verkoop afdeling. Het betreft hier een full time dienstbetrekking. Wij nodigen vooral commerciële talenten uit om te solliciteren.

Functie-eisen

  • Je bent integer, communicatief sterk, ondernemend, betrokken en vooruitstrevend;
  • Een afgerond MBO niveau 4 (HAVO) opleiding is een vereiste;
  • Ervaring is geen vereiste, wel een pré;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, tevens is de beheersing van de Duitse,  Engelse en/of Franse taal een pré;
  • Kennis van exact is een pré;


Aanbod:

Afhankelijk van het niveau en de persoonlijkheid van de kandidaat, interessante primaire arbeidsvoorwaarden.


Interesse?

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met:  Hester Jansen, tel: +31 20 545 2470 of e-mail: hrm@koenpack.com

Kijk op onze website www.koenpack.com voor meer informatie.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

 


© UienNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven