Laborant

Anthura is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium. Het familiebedrijf is in 80 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider. Door een jarenlange focus op innovatieve en duurzame productontwikkeling is een ongelimiteerde variatie in kleurrijke rassen ontstaan.

Anthura zoekt voor het Moleculair en Diagnostisch Laboratorium een

LABORANT met groene vingers


In deze fulltime functie ondersteun en werk je nauw samen met je collega’s op het laboratorium. Je belangrijkste werkzaamheden bestaan uit het nemen van plantmonsters in de kas, voorbereiding en uitvoeren van diverse toetsen in ons nieuwe onderzoekscentrum. De toetsen omvatten het op kweek zetten van plantmateriaal, ELISA’s en qPCR. Hierbij bewaak je uiteraard de voortgang van de diverse werkzaamheden. 

 

Met jouw talenten

ben jij de enthousiaste collega die op een prettige manier samenwerkt. Je bent kwaliteitsbewust, werkt graag met planten en werkt heel nauwkeurig. Je vindt het verder plezierig om zowel individueel als in teamverband te werken.

De ideale kandidaat past niet alleen binnen dit profiel, maar beschikt ook over de volgende kennis en vaardigheden:

  • Een afgeronde MLO – 4 opleiding;
  • Gevoel voor planten door opleiding of vrijetijdsbesteding;
  • Ervaring met DNA/RNA isolaties en qPCR;
  • Een zelfstandige en flexibele instelling.


Wij bieden

een leuke, afwisselende functie in een innovatieve omgeving waarbij er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een betrokkenen collegiaal team. Je krijgt de kans om je vaardigheden continu te verbeteren door interne begeleiding en externe training. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.


Ben jij onze ideale kandidaat?

Zoek je een leuke functie en heb je ervaring of affiniteit met biologische laboratorium werkzaamheden of planten? Stuur dan je sollicitatie en C.V. t.a.v. Wim Knoop (manager P&O), naar wk@anthura.nl, of solliciteer via de "Solliciteer" button

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Yvonne de Wit (hoofd Moleculair en Diagnostisch Laboratorium), tel: 010-5291919.

Solliciteer

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


© UienNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven