Medewerker Kwaliteitsbeheer en Certificeringen

Heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan en streef je naar perfectie? Zie jij het als een uitdaging om onze kwaliteitsafdeling verder te professionaliseren? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

Aan de slag als medewerker kwaliteitsbeheer/certificeringen.
Je ondersteunt de afdeling Quality Control die leidend is in de ontwikkeling en uitvoering van ons kwaliteitsbeleid en de inzet van kwaliteitsstandaarden. Je taken bestaan onder andere uit het up-to-date houden, beheersen, bewaken en verbeteren van het kwaliteitsbeleid en onze huidige kwaliteitssystemen IFS en Skal.

Medewerker Kwaliteitsbeheer en Certificeringen

Aartsen gaat verder en werkt aan de toekomst. Kwaliteit is belangrijk en we houden ons huidige kwaliteitssysteem op een hoog level. In 2019 heeft Aartsen een IFS certificering behaald. Jij bent het die onze organisatie in beweging houdt waarbij het ook je taak is verbindingen te leggen tussen de diverse afdelingen die een rol in dit proces spelen. Met een kritische blik beoordeel je of de vastgelegde procedures in onze drie vestigingen Breda, Venlo en St. Katelijne-Waver op de juiste wijze zijn geïmplementeerd. Je passie ligt bij het oppakken van kwaliteitsverbeteringskansen en het coördineren van interne en externe audits.

Vanuit deze functie geef je tevens support aan de logistieke administratie en check je of alle noodzakelijke documenten, betrekking hebbend op kwaliteit-/teeltwijze, up-to-date en conform wettelijke bepalingen in het systeem staan.

Word onderdeel van ons team: dit ben jij
Je denkt vooruitstrevend, hebt een kritische blik en bent communicatief sterk. Je hebt altijd oog voor kwaliteit en weet van aanpakken. Je bent in staat om anderen te stimuleren, te motiveren en aan te zetten tot een hoger kwaliteitsbewustzijn.


Jouw achtergrond?

 •  Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 •  Je hebt kennis van kwaliteitssystemen waarbij kennis van IFS een pré is:
 •  Secuur en analytisch werken zit in je genen;
 •  Een vroege vogel, dat ben jij!


Wat kun je van ons verwachten

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.
 • Een enthousiast team, dat je wil helpen bij het groeien in jouw functie.
 • Je komt te werken in een professioneel familiebedrijf met een ijzersterke reputatie in binnen- en buitenland.

 

Wij zijn Aartsen

Aartsen importeert haar groenten en fruit uit meer dan 50 landen wereldwijd. We vermarkten alles wat je maar kunt bedenken in groenten en fruit. We leveren dit brede pakket aan meer dan 1000 verschillende afnemers in de Benelux. Dit doen we vanuit 3 vestigingen; Breda, Venlo en het Belgische St. Katelijne-Waver. Vanuit ons kantoor in Hong Kong bedienen we de markt in Zuid-Oost Azië.

 

Wist je dat Aartsen 

 • Samenwerkt met meer dan 650 toegewijde telers in 50 landen?
 • Ruim 200 gedreven, betrokken en gemotiveerde medewerkers heeft, die dagelijks vanaf 5 uur ‘s ochtends klaar staan?
 • Al meer dan 110 jaar historie heeft en nu geleid wordt door de 4e generatie?


Solliciteren

Wil jij lid worden van onze Aartsen familie? Stuur ons dan je motivatiebrief en cv. Heb je vragen over de baan? Neem dan contact op met Bart van den Beukel via +31(0)76-5248205 of HRM@aartsen.com.

 


© UienNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven