Uitvoerend & Eindverantwoordelijk Verkoper

Bedrijf: Kwekerij Bergcamp
Regio: Westland, De Lier

Heb je graag klantcontact? Houd je van mooie planten, van kwaliteit? Zorg je ervoor dat de informatie over  het aanbod actueel is en alles goed staat in de systemen. Wil je verder groeien in je werk en als persoon? Kom dan de orderstroom behandelen, klanten te woord staan en de verkooptaken van Walter van den Berg stap voor stap overnemen. Interesse? Kom een keertje tuinen, een bakkie doen met Robert en Walter, de ondernemers en eigenaren van familiebedrijf Kwekerij Bergcamp. Met het team willen de mannen de volgende stap maken. Om dat goed te doen hebben ze jou daarbij nodig voor de functie van:

 
Uitvoerend & Eindverantwoordelijk Verkoper

Van orders invoeren tot ontvangen en bezoeken van klanten, groeifunctie

De functie:

Als eindverantwoordelijk verkoper behandel je de dagelijks binnenkomende orderstroom op het bedrijf.
Je neemt alle bestellingen door, zorgt dat je collega teamleider afleveren voortdurend op de hoogte is wat er allemaal geraapt en verkoopklaar gemaakt moet worden. Je beantwoordt vragen van klanten aan de telefoon of per mail en wanneer exporteurs (met klanten) binnenlopen dan ben jij degene die hen ontvangt, rondleidt op het bedrijf en een kop koffie aanbiedt. Je collega teamleider weet op elk moment van de dag wat er nog mogelijk is: aantallen en kwaliteit, wat er geraapt kan worden en welke bestellingen vandaag nog ingevuld kunnen worden. Met hem vorm je een twee-eenheid. Naast het schakelen aan de telefoon, via app en mail behoud je het overzicht. Zodat je weet je welke partij planten je vandaag nog bij een paar vaste klanten aan kunt bieden, zodat er voor volgende week wat ruimte ontstaat.


Hoe geef je een en ander vorm:

 • De systemen staan al goed en toch zal je er vast wat in weten te verbeteren: ga je gang!
 • Je ontwikkelt jouw persoonlijke relatie met de klanten, breidt op jouw manier dat verder uit;
 • Veel verkoop en aflever gerelateerde werkzaamheden voer je zelf uit. En als het drukker wordt, zoek je er iemand bij die jou kan assisteren: iemand uit ’t bestaande team of van buitenaf.


Regel jij het graag goed?

Bij Bergcamp is jouw rol: klanten goed bedienen! Natuurlijk doe je dat als team, met elkaar. Maar voor de klanten ben jij het visitekaartje en het aanspreekpunt. Als twee-eenheid met je collega weet jij haarfijn wat wel en niet haalbaar is. En wat er allemaal voor gedaan moet worden, dus wat het dan voor de klant mag kosten. Je staat voor het bedrijf, voor het team en gaat daarbij voor de klanten.


Wat breng je verder mee:

 • Goede communicatieve, contactuele vaardigheden;
 • Je bent sterk in het plannen, regelen en organiseren van zaken;
 • Je bent een teamspeler: samen de schouders eronder
 • Je bent flexibel.


Je bent bekend in de sierteeltsector en betrokken bij je werk. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zin om deze volgende stap te maken, mee te groeien met de ondernemers en met het bedrijf.


Over het bedrijf:

Op drie locaties, allemaal dicht bij elkaar en op betonvloeren telen we voor onze klanten jaarlijks rond de 4 miljoen kwaliteitsproducten. Denk aan cyclamen, campanula’s en geraniums in pot 10,5 en 12. De planten worden automatisch opgepot. Wijder zetten gebeurt met een robot. Het rapen, inpakken en aflever klaarmaken doen we met de hand. Onze planten gaan naar bloemisten, winkeliers, tuincentra en de betere supermarkten in Europa.


Werken bij:

Kwekerij Bergcamp is een familiebedrijf. Naast allerlei medewerkers die van buitenaf het bedrijf zijn ingestroomd, werken hier verschillende familieleden. Robert en Walter houden zich met hun ondernemerstaken bezig. Moeder Elly verzorgt naast de loonadministratie de koffie en werkt af en toe nog mee. Er werken jonge mensen: twintigers, dertigers en veertigers. En ook oudere mensen, tot gepensioneerden die nog steeds graag de handen uit de mouwen steken aan toe. Het complete team bestaat uit ongeveer 25 mensen. Met z’n allen in de groepsapp en als er iemand jarig is, ook al werken er die dag maar 10 personen, dan zit de kantine gezellig vol (tot wel meer dan 20!) waar de jarige gebak serveert.


Het aanbod:

 •  Een leuke commerciële regelende functie met heel diverse werkzaamheden;
 • Werken met mooie kwaliteitsproducten, met het team bedien je een grote groep ‘daghandelsklanten’;
 • Prettige collega’s die allemaal met plezier werken en graag deel uitmaken van team Bergcamp;
 • Volop ruimte om mee te denken, initiatieven te nemen, Bergcamp 2.0 commercieel gezien in de komende jaren verder vorm en inhoud te geven;
 • Een prima salaris, 25 vakantiedagen en mogelijkheden voor opleiding en training.


Interesse, meer weten? Bel mail of app: 06-52601456 of jobkuyvenhoven@movetocatch.nl

Voor meer informatie, foto’s en filmpjes waarbij Walter, Robert en andere leden van Team Bergcamp enthousiast over hun werkzaamheden en het bedrijf vertellen, klik de link dan even aan:
https://movetocatch.nl/bedrijven/Kwekerij-Bergcamp/

Link naar de vacature: https://movetocatch.nl/vacatures/uitvoerend-en-eindverantwoordelijk-verkoper/

En de verschillende filmpjes via Youtube: https://www.youtube.com/results?search_query=kwekerij+bergcamp+movetocatch

 


© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven