Sales- en productmanager

Met trots is Nautilus Organic de enige 100% biologische coöperatie voor Nederlandse groenten- en fruittelers van Nederland. In de coöperatie slaan de boeren, onze leden, de handen ineen om optimale afzet en een goede marktpositie te realiseren. Als verkoop- en marketingcoöperatie zijn we onafhankelijk en hebben we geen winstoogmerk. Onze leden bevinden zich in heel Nederland, onder hen bevinden zich glasgroentetelers, fruittelers, akkerbouwers en vollegrondsgroentetelers. Nautilus Organic heeft ruim 250 actieve klanten in binnen- en buitenland. In de onstuimig toenemende biologische markt heeft Nautilus Organic een sterk groeiende positie.

We zoeken daarom ter uitbreiding van ons team een ambitieuze, pro-actieve en commerciële:

Sales- en productmanager biologisch en biodynamisch hardfruit en zachtfruit

die de verbindende schakel is tussen de teler en de afnemer.


Functie:

Als sales- en productmanager sta je voortdurend in contact met zowel de telers als onze klanten. Je zorgt dat de producten volgens afgesproken condities verkocht en geleverd worden. Samen met je collega’s zorg je voor adequate afhandeling van de bijbehorende logistieke en administratieve processen, waarbij je ondersteund wordt door onze backoffice. Daarnaast geef je ondersteuning aan marketingactiviteiten, waaronder de voorbereiding en deelname aan beurzen. Je onderhoudt (inter)nationale handelscontacten en zorgt voor groei van afzet van aangesloten telers en onze handelsactiviteiten. Je bent regelmatig onderweg en bezoekt telers. Daarnaast werk je op kantoor in Emmeloord, op de sorteerlocatie in Oostkapelle en vanuit huis.


Profiel:

We zijn op zoek naar een energieke, enthousiaste MBO/HBO’er met ruime kennis van de handel in (biologisch) fruit. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en je bent een echte verbinder. Iemand die de brug kan slaan tussen de belangen van onze leden en de wensen van de klant. Je hebt een commerciële instelling en je hebt ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt bij voorkeur een agrarische achtergrond en een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal.


Aanbod:

We bieden een uitdagende functie binnen een dynamische en internationaal georiënteerde organisatie. Er heerst een prettige werksfeer, er is een no-nonsense cultuur en er zijn korte communicatielijnen. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en passend bij jouw achtergrond en ervaring.


Sollicitatie:

Bel of mail gerust voor aanvullende informatie met Elze-Lia Visser via onderstaand mailadres of telefoonnummer 06-52 00 02 22.  Uiteraard zal er vertrouwelijk met je reactie omgegaan worden.

Belangstelling? Mail je brief met cv voor 4 januari 2021 fmeijer@nautilusorganic.nl

Kijk voor meer informatie op: www.nautilusorganic.nl

 


© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven