Accountmanager

Een accountmanager bij Decorum …

Is een harstikke gave functie. Zo simpel is het. Want je vertegenwoordigt alle Decorum leden en het Decorum merk bij exporteurs, groothandelaren en bloemisten in binnen en buitenland. Decorum is een coöperatie van bijna 60 kwaliteitskwekers. Het assortiment bestaat uit vele duizenden top producten en Decorum is het premium merk van onze leden. De focus ligt op het creëren van vraag naar ons merk in zowel binnen als buitenland. De daadwerkelijke verkoop vindt plaats bij onze leden. Maar jij bent in the lead, je bent het gezicht van Decorum op beurzen en je bedenkt samen met onze marketeers gave acties voor eindklanten. Gewoon een gave functie dus.


Wij zoeken …

Een accountmanager (voor 32 tot 40 uur per week). Een aanpakker. Een professional met humor. Gedreven, gemotiveerd, betrokken. Even een paar wensen op een rijtje:

  • Minimaal 3 jaar relevante ervaring in de sierteelt.
  • Iemand met een goed netwerk in de sierteelt
  • HBO werk & denk niveau
  • Naast Nederlands en Engels, spreek je minimaal 1 vreemde taal. (Duits, Frans of Russisch)
  • Iemand die bereid is te reizen (binnen Europa) voor zijn of haar werk.
  • Een accountmanager die kan meedenken met onze leden, exporteurs en eindklanten.
  • En iemand die het leuk vindt om in dat complexe web van stakeholders te opereren.
  • Zich als een vis in het water voelt binnen een coöperatie

Een alles-kunner dus op het gebied van sales en accountmanagement!


Wat ga jij doen?

Het werk van een accountmanager van Decorum is zeer afwisselend. Maar wat doe je dan precies? Jij bent verantwoordelijk voor het creëren van vraag naar het Decorum merk bij exporteurs en eindklanten (zoals groothandel, tuincentra en bloemist). Je creëert vraag door eindklanten te bezoeken en hen te voorzien van informatie en inspiratie. Daarnaast bezoek je ook exporteurs. Samen met onze communicatiemedewerker bepaal jij de content van onze direct mail, zorg je voor groei in onze database en monitor je de Decorum omzetontwikkeling bij onze leden. Maar je schakelt ook met onze eventmanager over bloemistenshows, met kwekers over nieuwe leden en met bestuur & directie over nieuwe merken, concepten en marktontwikkelingen. Gelukkig wordt ondersteunt door een sterk team van marketingprofessionals en collega accountmanagers.


Wij bieden …

Uitstekende voorwaarden uiteraard! Want dat verdien je ook, letterlijk en figuurlijk. Onder de voorwaarden een leaseauto, mobiele telefoon, laptop, prima salaris, pensioen en opleidingsmogelijkheden.  Tel daarbij op 25,5 vrije dagen per jaar, wekelijks vers bedrijfsfruit, werkplek in het World Horti Center en er ligt een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.


Werken bij Decorum is …

Uitdagend, gevarieerd en gewoon leuk. Je komt te werken in een klein en gemotiveerd team, gevestigd in het prachtige World Horti Center. Je werkt uiteraard nauw samen met je collega’s, maar ook met onze leden. Daardoor kunnen we met 100% zekerheid zeggen dat geen dag hetzelfde is!


Solliciteren kan via …

Stuur je CV en motivatiebrief naar raymond@decorumcompany.com. Heb je vooraf nog vragen? Bel Raymond Hedges via 06-14181952 en vraag maar raak.


© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven