Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Sowing Operator

Binnen de sierteelt is Florensis leverancier van hoogwaardig uitgangsmateriaal voor de professionele kweker. Florensis opereert internationaal waarbij de afzet voornamelijk plaatsvindt in Noordwest Europa. De organisatie heeft, naast het hoofdkantoor in Hendrik-Ido-Ambacht, diverse verkoop- en productielocaties in Europa en Afrika. Bij Florensis werken wereldwijd circa 2000 medewerkers waarvan 240 in Nederland.

Florensis groeit, bloeit en verandert en daar speel jij als Sowing Operator een grote rol in. Houd jij van techniek en wil jij onderdeel worden van een organisatie met gedreven en betrokken collega’s? Grijp dan je kans! Op dit moment zijn wij, ter uitbreiding van het team, op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige collega voor de functie van:

Sowing Operator

Fulltime – Rijsenhout


Wat doe je als Sowing Operator bij Florensis?

Als Sowing Operator ben je medeverantwoordelijk voor de eerste cruciale stappen in het productieproces en het leggen van de basis voor een eindproduct dat aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet. Als Sowing Operator bedien je verschillende machines om zaad te zaaien en/of plantjes te selecteren. Verder controleer je continu de werking en de voortgang en je stelt de machines zo nodig bij. Doordat jij het overzicht bewaakt, kunnen onze machines blijven draaien. Ook houd je je bezig met het verhelpen van storingen aan de machines. Daarnaast verricht je periodieke onderhouds- en modificatiewerkzaamheden. Je werkt nauw samen met je collega’s en je vindt het leuk om proactief mee te denken om de werkprocessen steeds verder te ontwikkelen. Ook ben je verantwoordelijk voor de operationele begeleiding van ingehuurde uitzendkrachten en het plannen van de werkzaamheden samen met de supervisor.


Wat vragen wij van jou als Sowing Operator?

 • Vmbo/mbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt snel door hoe dingen werken en bent oplossingsgericht;
  Een technische achtergrond is meegenomen, maar niet essentieel;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Tijdens de piekperiode ben je flexibel inzetbaar.
   

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een afwisselende functie binnen een dynamische, internationale en groeiende organisatie waarbinnen de lijnen kort zijn en de sfeer prettig en no-nonsense;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met collectieve regelingen (bijvoorbeeld pensioen, ziektekostenverzekering, mogelijkheid om met korting te sporten);
 • Volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling (denk hierbij bijvoorbeeld aan deelname aan de Technical Academy);
 • Een actieve personeelsvereniging (denk aan uitjes zoals karten, bowlen, skiën/snowboarden of culinaire workshops. Uiteraard vinden er momenteel alleen online activiteiten plaats).
   

Informatie en solliciteren

Is dit helemaal jouw baan? En wil jij bijdragen aan de groei van Florensis? Reageer dan via de Solliciteer button op de website. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Loek Waasdorp (Supervisor Sowing & Transplanting) telefoon 029-7383030.

 

Solliciteer

 

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

 


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven