Kwaliteitsmedewerker QC

Ben jij opgeleid voor een baan in de voedingsbranche? Heb je oog voor kwaliteit en vind je klanttevredenheid en nauwkeurigheid belangrijk? En wil je graag interessant werk bij een bedrijf dat zich bezighoud met ambachtelijke versproducten? Dan zijn wij bij Brabantsche Wal in Ossendrecht op zoek naar jou!

Kwaliteitsmedewerker QC

40 uur per week  | Mbo  |  Ossendrecht


Wat ga je doen als onze Kwaliteitsmedewerker QC?

Als onze Kwaliteitsmedewerker Quality Control (QC) ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en waarborgen van ons kwaliteitszorgsysteem. Dit systeem is gebaseerd op de BRC S&D-certificering voor wetgeving en integriteits-, klant- en normeisen. 

Je dagelijkse werkzaamheden in deze fulltime functie bestaan uit het doorontwikkelen, integreren, implementeren en onderhouden van dit kwaliteitssysteem. Via interne en externe audits en kwaliteitsrondes onderzoek je het systeem op effectiviteit en efficiency. Hiervoor houd je actief de relevantie wetgeving en de integriteits-, klant- en normeisen bij. Je onderzoekt klachten en draagt bij aan het oplossen van knelpunten. Bij een ‘recall’, oftewel de terugname van producten, ben je verantwoordelijk voor de coördinatie. Ook speel je in op toekomstige vragen uit de markt.


Wat verwachten we van jou als onze Kwaliteitsmedewerker QC?

 • Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding Levensmiddelentechnologie of Voedingsmiddelentechnologie, zoals MAS, HAS, Food Technology en/of Voeding & Kwaliteit.
 • Je beschikt over minimaal één jaar relevante werkervaring in de voedingsbranche op het gebied van kwaliteit.
 • Je hebt kennis van kwaliteitsrichtlijnen zoals FSSC, IFS en HACCP.
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend in zowel woord als geschrift.
 • Je bent klantgericht ingesteld en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Mensen kennen jou als een stressbestendig en integer persoon die nauwkeurig werkt en analytisch is aangelegd.


Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een prettige werkplek bij een dynamisch bedrijf met een platte organisatiestructuur.
 • Samenwerken met een team van enthousiaste collega’s in open werksfeer.
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Uitzicht op een lang dienstverband.

Over Brabantsche Wal

Brabantsche Wal B.V. is een zelfstandig onderdeel van familiebedrijf Bieze Food Group. Wij telen en verwerken de Brabantse Wal-asperges met hun unieke, lichtzilte smaak en leveren voorgeschilde appels en gebruiksklaar fruit aan bakkers, horecabedrijven en andere fruitverwerkers. Ook produceren en leveren we specialiteiten voor consumenten, zoals yoghurt met vers fruit en eetklaar roodfruit in meeneemverpakkingen. Al onze producten zijn puur, vers, ambachtelijk en gericht op gebruiksgemak, snelheid en kwaliteit. Brabantsche Wal is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf met korte lijntjes en een informele, no-nonsense bedrijfscultuur.

Meer informatie of direct solliciteren?

Neem voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden contact met ons op via +31 (0)33-205 09 79. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd, maar ken je dé persoon voor deze baan? Deel dan de vacature!

Direct solliciteren

 


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven