Zaaier

Schneider Youngplants is gespecialiseerd in de opkweek van jonge planten uit zaden en stek. Het assortiment omvat éénjarige, tweejarige – en vaste planten; snijbloemen, cyclamen en (hobby)groenten planten. De verkoopproducten zijn: zaden, onbewortelde stekken en jonge planten. Onze jonge planten worden verkocht in meer dan 40 landen.

Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van jonge planten met een jarenlange ervaring en grote betrokkenheid. Dat specialisme komt ook mee in het professioneel begeleiden van de kweker. Onze basisprincipes voor een professionele samenwerking bestaan uit: persoonlijk contact, vakmanschap, kwaliteit en transparantie.

Zaaier (m/v)

 

Wat ga je doen als zaaier?

De primaire taak is het zaaien van de zaden voor de productie van de jonge planten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de zaaimachine en de uitvoering van het zaaiproces. In deze functie ben je zelfstandig en in teamverband verantwoordelijk voor het zaaiproces. Het is wellicht lastig voor te stellen wat dit werk precies inhoudt en daarom is het mogelijk om bij ons na een kennismakingsgesprek een dag(deel) mee te lopen om te kijken wat deze functie inhoudt.


Wat bieden wij?

  • Een baan voor 38 uur per week (5 dagen) in een internationale en uitdagende organisatie.
  • Een marktconform salaris.
  • Vakantiegeld en 25 vakantiedagen.
  • Een informele, sociale en collegiale werksfeer.
  • Een plek in een gemotiveerd team.


Wat neem je mee?

  • Teamspeler. Het team bij Schneider helpt elkaar om het beste product af te leveren aan onze klanten. Iedereen is zelfstandig verantwoordelijk en in staat om de ander bij te staan voor het eindresultaat.
  • Flexibiliteit. We benadrukken dat de productie van jonge planten seizoensgebonden is. Daarom verwachten we van het hele team flexibiliteit. Een goede samenwerking spreekt vanzelf.
  • Ervaring. Enige ervaring en affiniteit met jonge planten is een pré.

 

Sollicitaties kunt u richten aan Rozemieke Schneider - Verver: rozemieke@schneiderbv.nl.

 

Schneider Youngplants
Almkerkseweg 4A
4285 WZ  Woudrichem

+31 (0) 180 617000


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven