Certificeerder landbouw

Certificeerder landbouw

32 uur p.w.

Stichting Demeter zoekt  per 1 oktober een enthousiaste collega met:

  • Kennis van of affiniteit met biologische en/of biodynamische landbouw en voeding
  • Kennis van controle/ certificeringsprocessen
  • Kennis van dataverwerking/ maken van analyses / rapportages
  • Goede contactuele eigenschappen en een dienstverlenende,  zorgvuldige werkhouding
  • Goede beheersing van de Engelse (mondeling en geschreven) en Duitse taal  (mondeling)
  • Relevante opleiding/ervaring op HBO niveau

Het betreft een afwisselende functie waarbij je samen en onder aansturing van de coördinator certificering - die handel en verwerking onder zijn hoede heeft- verantwoordelijk bent voor het  waarborgen en uitgeven van Demeter certificaten voor de land- en tuinbouwbedrijven gebaseerd op  internationale richtlijnen en voorwaarden. Je gaat voor een eerste inspectie en gesprek naar bedrijven die zich nieuw aanmelden. Je bent secretaris voor een commissie die de Nederlandse interpretatie van de regels vaststelt Je onderhoudt nauwe contacten met de aangesloten certificaathouders, collega organisaties en belanghebbende partijen. Je zorgt voor goede aansturing van de controleurs en registratie van alle gegevens via een database.

Wij bieden een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit in het invullen van de werkzaamheden en een passende beloning.  Standplaats is Driebergen.

Stichting Demeter is keurmerkhouder voor het Demeter keurmerk voor biodynamische voeding en zorgt voor certificering en voorlichting/promotie.

Voor meer informatie:  Bert van Ruitenbeek, directeur (06 – 20731016) of René Heusschen, coördinator certificering (06 - 48494509)

Sollicitatiebrieven naar Stichting Demeter voor 30 augustus  t.a.v. B. van  Ruitenbeek, bij voorkeur per mail bert@stichtingdemeter.nl .

Meer info: www.stichtingdemeter.nl

 


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven