AGF Team Lead

De groenten, fruit en aardappels van Crisp zijn onderscheidend, en dat proef je. Alleen de allerbeste AGF kwaliteit is goed genoeg voor onze klant. We hebben een toegewijd team dat zich dag in en uit bezighoudt met het waarborgen van deze kwaliteit. Weet, zie en proef jij het verschil tussen een jonagold-appel en Elstar, een harvest-tomaat en een normale trostomaat? Dan zoeken we jou!

(fluency in Dutch is required for this position)/

AGF Team Lead

Wat je zult doen

Elke dag worden onze mooie boodschappen met veel zorg ingepakt en klaargemaakt voor bezorging. Als Team Lead in ons warehouse stuur je het team van junior Team Leads en AGF-medewerkers aan om te zorgen dat onze processen tot in de puntjes worden uitgevoerd en los je moeiteloos problemen op die op je pad komen.

Je geeft leiding aan 10-15 AGF-medewerkers, coacht hen bij hun dagelijkse werkzaamheden en zorgt dat ze efficiënt en veilig werken.  
Je kijkt kritisch naar hoe we vandaag werken en denkt mee over hoe we dat morgen weer sneller, veiliger en schoner kunnen doen.
Je werkt in shifts op verschillende momenten waarin je diverse werkzaamheden uitvoert. 
Je bewaakt de productiviteit van je team. Je weet wie je wanneer een compliment moet geven, maar bent ook niet bang mensen aan te spreken die niet doen wat jij van ze verwacht.


Dit ben jij

Je hebt aantoonbare ervaring als teamleider, ploegleider of in een andere leidinggevende rol. Je zit vol positieve energie en bent communicatief vaardig. Je bent goed in het bewaken van overzicht. Daarbij doorzie je snel wat goed of juist niet goed gaat en ben je in staat prioriteiten te stellen. Zeker als het even niet zo gaat als gepland. Daarnaast:

 • Is AGF ervaring een pré.
 • Woon je in Amsterdam of heb je een auto om er te kunnen komen.
 • Ben je minimaal beschikbaar voor 6 maanden, maar bij voorkeur langer.
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar, waarvan ook in de weekenden.
 • Je weet hoe je mensen motiveert hun werk beter te doen. Je gaat daarbij moeilijke gesprekken niet uit de weg.
 • Je bent kritisch. Je begrijpt hoe belangrijk het is en wat ervoor nodig is om ervoor te zorgen dat elk AGF product met zorg gecontroleerd en ingepakt wordt.
 • Je bent proactief. Je denkt mee over hoe we een deel van ons proces efficiënter kunnen maken. Of onze werkplek weer wat veiliger.
 • Je bent flexibel. Je kan vroeg te starten (rond 5:00) of laat te eindigen (rond 1:00). Natuurlijk houden wij rekening met je voorkeuren en ritme.
   

Wat wij bieden

 • Een meer dan marktconform uurloon met toeslagen op feestdagen en een reiskostenvergoeding als je ver moet reizen.
 • Crisp groeit hard, dus er is genoeg ruimte om met ons mee te groeien.
 • Je kan zowel parttime als fulltime werken. Of bijvoorbeeld alleen in het weekend. We verwachten dat je minimaal 24 uur per week werkt en dat je flexibel bent in de tijden. Soms werk je 's ochtends en soms 's middags of 's avonds.
 • Een high-profile team van talenten met zeer diverse achtergronden en ervaring in het bouwen en schalen van ondernemingen.
 • Gemotiveerde collega’s die openheid, bescheidenheid en excellent werken hoog in het vaandel hebben staan.
 • Een uitdagende omgeving met grote verantwoordelijkheden.
 • De kans een bijdrage te leveren aan de opbouw van een bedrijf dat het voedselsysteem in Nederland gaat veranderen.
 • Tijd om je collega’s te leren kennen: (virtuele) vrijdagmiddagborrels, events en proeverijen..


Onze selectieprocedure

Solliciteer via https://crisp.jobs/agf-expert/nl. Hoe meer je kunt delen over jezelf en de reden dat je solliciteert, hoe beter.

We starten met een gesprek met onze AGF-expert en Warehouse Manager AGF. Daarna volgt nog een tweede gesprek en waarschijnlijk een hands-on case in de omgeving waar je komt te werken. Een referentiecheck is onderdeel van onze procedure.

 


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven