Senior inkoper

Ananassen uit Costa Rica, Citrus uit Zuid-Afrika, Druiven uit Egypte, Gember uit China: ons inkoopteam heeft haar handen vol aan het importeren van al onze producten. Daarbij groeien we nog steeds als kool en zijn we op zoek naar een senior inkoper met een gezonde dosis ervaring! Kom jij bij ons werken?

Senior inkoper

Maasland | Fulltime

Zijn onze producten bij jou in juiste handen?

In jouw uitdagende functie liggen onze producten letterlijk en figuurlijk in jouw handen. Dit betekent dat je ons groente en fruit opzoekt in binnen- en buitenland, je samenwerkingen aangaat met (overzeese) leveranciers en je uiteindelijk ervoor zorgt dat het juiste product, voor de juiste prijs bij de juiste klant terecht komt. Naast de dagelijkse handel heeft Kraaijeveld een sterke toekomstvisie en willen we meer inzetten op sterke importlijnen. Dit wordt met name voor onze retail doelgroep steeds belangrijker. Daarom zijn wij op zoek naar een senior inkoper met een gezonde dosis ervaring, om dit samen met ons vorm te geven.


Ons specialistische inkoopteam

Om kwaliteit na te streven van zowel het product als de eisen eromheen, hebben wij een apart team, volledig gefocust op de inkoop van de producten. Het gezellige inkoopteam staat middenin de organisatie en bedient drie soorten klantgroepen, waardoor er best wat vakkennis benodigd is om al deze klanten van hun juiste product te voorzien. Uitdaging genoeg dus! Meer zien van ons team? Loop virtueel door ons pand en bekijk de inkoopvideo om kennis te maken met het team en onze werkwijze: https://tour.kraaijeveld.com/


Waarom zou je bij Kraaijeveld inkoper worden?

  • Een gezonde werkomgeving. En ja, het thuisfront mag ook genieten van dagverse groenten en fruit door onze pakketten.
  • Je ziet meer dan alleen ons kantoor in Maasland, door op bezoek te gaan bij telers in binnen- en buitenland en mee te gaan naar beurzen.
  • We zullen eerlijk zijn: er is genoeg uitdaging en we durven best wat van je te vragen, maar daar staat wel een goed salaris tegenover.
  • 26 vakantiedagen, naast onze jaarlijkse onvergetelijke bedrijfsuitjes (klik hier voor een impressie), en teamuitjes.

Om alvast een voorproefje te geven, hebben we één van onze collega's gevraagd om zijn werk kort te omschrijven. Mogen wij je even voorstellen aan:

Marinus Müller - 27 jaar - werkt 3 jaar bij Kraaijeveld als inkoper 

'Als inkoper kom je bij Kraaijeveld in een jong, gedreven en enthousiast team. Met elkaar willen we zo veel mogelijk handel maken, maar uiteraard wel met een goed product. Als inkoper heb je dan ook een behoorlijke verantwoording over het groente en fruit, omdat het letterlijk en figuurlijk door je handen gaat. Daarom ben ik iedere dag in nauw contact met onze telers en leveranciers, om ervoor te zorgen dat onze klanten blij worden van het juiste product. Daarnaast kijken wij verder dan vandaag de dag, omdat we altijd bezig zijn met het uitbreiden en verbeteren van onze productlijnen. Uitdaging genoeg dus!'


Functievereisten

Wanneer passen we bij elkaar?

Er zijn een aantal dingen die je als inkoper nodig hebt, om je werk goed te kunnen doen:

  • Je staat stevig in je schoenen.
  • Je beschikt over MBO4+ werk- en denkniveau.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je hebt een aantal jaar ervaring als inkoper in de import (in de AGF).
  • Pré: Je hebt geen last van een ochtendhumeur.

Zin om inkoper te worden bij ons? Dan drinken we graag een bak koffie! Kies voor de kortste route en klik op ‘reageer op deze vacature’.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven