Verkoper Paprika

Verkoper Paprika

Maasdijk


Wat is vereist?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Bij voorkeur ervaring in de AGF-sector
 • Kennis van commerciële processen, MS Office en CRM-applicaties
 • Goede beheersing Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift
 • Commercieel, klantgericht, analytisch en resultaatgericht

Wat krijg je?
 
 • Vanaf 3.000 bruto p/m (op basis van kennis en ervaring)
 • 40-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen (op basis van fulltime)
 • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden
 • Collectieve bedrijfspensioenregeling


Als Verkoper Paprika bij Growers United ben je verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces van de productgroep paprika (blokpaprika’s van het merk PapriCo en puntpaprika van het merk SweetPoint). Het is jouw doel om een zo hoog mogelijke uitbetaalprijs te behalen voor de kwekers waarmee Growers United werkt.

Je werkt op basis van de verkoopstrategie die door de Sales Manager is opgesteld, maar aangezien je met een versproduct werkt, verandert de strategie dagelijks. Je hebt voelsprieten in de markt, weet wat er speelt en hoe je (potentiële) klanten het beste kunt benaderen. Je belt partijen die nog niet bekend zijn met Growers United, maar effectief relatiemanagement is net zo belangrijk. Je kunt een persoonlijke relatie met de klant opbouwen en deze ook onderhouden door continu te vragen naar de wensen en behoeften, en dit na verloop van tijd ook aan te voelen.

Niet alleen actieve verkoop, maar ook de afhandeling hiervan behoort tot jouw takenpakket. Denk aan klantorders en facturaties verwerken en voorraadadministraties bijhouden. Ook ondersteun je andere afdelingen wanneer dit nodig is, bijvoorbeeld met logistieke zaken of klachtenafhandeling. Daarnaast analyseer je data over de markt, de productie en (potentiële) klanten om op basis daarvan dashboards op te stellen. Die bespreek je met je Salescollega's, zodat jullie het verkoopproces kunnen verbeteren.

Je hebt veel contact met zowel interne als externe partijen. Niet alleen om marktkennis op te doen, maar ook om praktische zaken rondom de verkoop af te handelen. Denk hierbij aan kwekers, traders, retailers en interne afdelingen zoals Productie en Bedrijfsbureau. Uiteraard overleg met je teamleden: dit zijn de Commercieel Medewerker, de Sales Manager en de General Manager.


Groeipad


Growers United zorgt er samen met jou voor dat je kunt groeien binnen de organisatie. Op die plek waar jij het beste tot je recht komt. Wil je een opleiding volgen of een nieuwe stap in je carrière maken? Dan kijk je samen met jouw leidinggevende naar jouw persoonlijke groeipad. 


Werken bij Growers United

Growers United is een coöperatie van familiebedrijven met jarenlange ervaring. Hier wordt elke dag hard gewerkt aan gezonde groenten van hoge kwaliteit. Eerlijk en transparant. 'Good food in good hands' is waar ze voor staan. Elke dag telen, verkopen en verpakken betrokken werknemers het volledige assortiment vruchtgroenten, met als doel om op een open en transparante manier het beste eten voor iedereen bereikbaar te maken.

De telers zijn niet alleen trots op hun bedrijf, maar ook op de resultaten van de coöperatie. In 2020 heeft Growers United de Tuinbouwondernemersprijs gewonnen; dit is een sprekend voorbeeld van dat je samen meer bereikt.


Bekijk bedrijfsprofiel van Growers United


Stel direct een vraag

Jessica Dedrog - van den Hoek, HR Adviseur, j.dedrog@growersunited.nl, +31624658055


Interessante baan?

Solliciteer nu

 


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven