Kwaliteitsmedewerker Food

Kwaliteitsmedewerker Food

Maasdijk


Wat is vereist?

 • Relevante afgeronde hbo-opleiding richting glastuinbouw en/of GFT
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring met kwaliteitsmanagement in de levensmiddelensector
 • Analytisch sterk en processen kritisch volgen
 • Bij voorkeur kennis van Manual Master en Excel
 • Goede beheersing Nederlandse taal
 • Daadkrachtig, integer, overtuigend


Wat krijg je?

 • Vanaf € 2.500,- bruto per maand, afhankelijk van kennis en kunde
 • 40-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen
 • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden
 • Collectieve bedrijfspensioenregeling


Als Kwaliteitsmedewerker Food bij Growers United ben je verantwoordelijk voor het managen van het verbeterproces binnen de organisatie. Je zorgt ervoor dat Growers United optimaal presteert als het aankomt op voedselveiligheid, duurzaamheid en productkwaliteit. Growers United moet namelijk voldoen aan eisen van stakeholders en hen hier ook bij betrekken.

Je richt je op kleinpaklocaties, maar ook op de aangesloten telers. Samen met je collega-adviseurs behandel je vragen en verzoeken die binnenkomen in de centrale mailboxen. Ook handel je klachten af, begeleid je de afhandeling hiervan door collega’s en denk je op basis daarvan na over mogelijke (kwaliteits)verbeteringen.

Daarnaast stimuleer je kwaliteit gericht denken bij telers en ondersteun je hen hierin; zo valideer je bijvoorbeeld productiemiddelen en -specificaties. Ook motiveer je werknemers van Growers United en aangesloten telers om zo veilig en hygiënisch mogelijk te werken. Dit doe je niet alleen door kwaliteitstrainingen te geven, maar ook door tijdens het dagelijkse werk collega's hierop aan te spreken en regelmatig het kwaliteitshandboek (bedoeld voor collega's en telers) bij te werken. Ook ben je nauw betrokken bij interne en externe audits. Ten slotte zorg je ervoor dat je kwaliteitsgerelateerde zaken op een passende manier verwerkt in de administratieve systemen.

Je ontfermt je over de kwaliteit en verbeteringen van de coöperatie Growers United, de kleinpaklocaties in De Lier, Maasdijk en Noord-Holland, en de teeltlocaties. Je werkt in een team met drie andere Kwaliteitsmedewerkers en een manager.


Groeipad

Growers United zorgt er samen met jou voor dat je kunt groeien binnen de organisatie. Op die plek waar jij het beste tot je recht komt. Wil je een opleiding volgen of een nieuwe stap in je carrière maken? Dan kijk je samen met jouw leidinggevende naar jouw persoonlijke groeipad.
 

Werken bij Growers United

Growers United is een coöperatie van familiebedrijven met jarenlange ervaring. Hier wordt elke dag hard gewerkt aan gezonde groenten van hoge kwaliteit. Eerlijk en transparant. 'Good food in good hands' is waar ze voor staan. Elke dag telen, verkopen en verpakken betrokken werknemers het volledige assortiment vruchtgroenten, met als doel om op een open en transparante manier het beste eten voor iedereen bereikbaar te maken.

De telers zijn niet alleen trots op hun bedrijf, maar ook op de resultaten van de coöperatie. In 2020 heeft Growers United de Tuinbouwondernemersprijs gewonnen; dit is een sprekend voorbeeld van dat je samen meer bereikt.

Bekijk bedrijfsprofiel van Growers United

 

Stel direct een vraag

Jessica Dedrog - van den Hoek, HR Adviseur, j.dedrog@growersunited.nl, +31624658055

Interessante baan?

Solliciteer nu 

 


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven