Operator productie

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met verantwoordelijkheid, maar niet bang om je handen uit de mouwen te steken? En gaat jouw hart sneller kloppen van een dynamische productieomgeving? Dan is deze vacature misschien wel wat voor jou! Bij Levarht in De Kwakel zoeken wij een enthousiaste Operator, voor 38 uur per week.

Operator productie


Wat ga je doen?

Als Operator ben je verantwoordelijk voor één of meerdere van onze productielijnen. Samen met jouw collega operators draag je zorg voor een soepel lopend proces aan de productielijnen waar we groente en fruit verpakken. Je stuurt de lijnmedewerkers aan, zorgt voor efficiënte overgangen van producties en verhelpt kleine storingen van de productiemachines. Als je er zelf niet uitkomt dan schakel je jouw teamleider of de technische dienst in. Daarnaast werk je in rustigere periodes zelf ook mee aan de lijnen.

In deze verantwoordelijke functie werk je samen met jouw teamleiders en collega operators aan een zo efficiënt mogelijk productieproces. Samen proberen we het werk binnen Levarht elke dag een stapje beter te doen. In de wereld van groente en fruit is geen dag hetzelfde, dat maakt deze functie een echte uitdaging!

De werktijden worden vastgesteld middels een rooster en kunnen liggen tussen 06.00 en 24.00 uur, op maandag t/m zaterdag.


Wie ben jij?

  • Een opleiding op minimaal MBO niveau.
  • Minimaal 3 jaar ervaring als operator of een vergelijkbare functie binnen een productie omgeving.
  • Je kunt goed in teamverband werken.
  • Je beschikt over technisch inzicht.
  • Je bent flexibel qua werktijden en beheerst de Nederlandse, Engelse en/of Poolse taal in woord en geschrift.

Tot slot ben je niet bang voor het dragen van verantwoordelijkheid, maar bent ook bereid om zelf actief mee te werken aan productielijnen.


Interesse?

Sta je te springen om bij Levarht aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief CV, naar werkenbijlevarht@levarht.nl. Vragen? Neem dan gerust contact op met Ellen van der Hoorn (HR adviseur) via HR@levarht.nl of 0297 352 136.


Wie zijn wij?

Op de Productie afdeling is het elke dag een uitdaging om tijdig, volledig en correct consumentenverpakkingen te produceren voor diverse klanten. De afdeling heeft 11 verpakkingslijnen en 40 vaste medewerkers, waaronder teamleiders en operators, aangevuld met circa 100 tot 200 uitzendkrachten tijdens ons drukke seizoen, verdeeld over 2 shifts.

Levarht is een familiebedrijf met een lange historie. Jan Levarht startte ons bedrijf in 1933. Met een bakfiets vol groente en fruit ging hij bij mensen langs de deuren. Hij had een echte passie voor groente en fruit en wilde meer. Hij zocht de samenwerking met telers uit de omgeving om zijn klanten topkwaliteit te bieden. Vanuit Aalsmeer bouwde hij het bedrijf op en werd Levarht van een groenteboer een groothandel in groente en fruit.

Nu, ruim 85 jaar later, zitten zijn passie en ondernemersgeest nog steeds in het DNA van Levarht. Wij zijn trots op ons bedrijf, op onze producten, op wat we doen en wat we in al die jaren met elkaar hebben bereikt. Zo kunnen inmiddels mensen in ruim 80 landen genieten van onze smaakvolle, verse groente en fruit. Van tomaten tot meloenen en van aubergines tot druiven: Levarht levert het allemaal. 

Levarht is een bedrijf met een informele werksfeer. Alles draait bij ons om samen: de samenwerking met onze klanten, telers en bovenal als collega’s. Daarnaast is Levarht puur: wat je ziet is wat je krijgt, zonder opsmuk, recht-door-zee en vol van Hollandse nuchterheid. We steken graag onze handen uit de mouwen en zijn praktisch ingesteld. Maar ook zijn we bevlogen. We leveren graag onze bijdrage aan een gezondere wereld. We zien steeds weer nieuwe kansen om onze verse producten voor nog meer mensen toegankelijk te maken. We bieden jou met deze vacature graag de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team! Tot snel!

 

 


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven